Ston zahvalio mađarskim supružnicima koji tamo provode odmor već 40 godina

Bračni par Marie i Izstvane Alfoldy-Boruss iz Mađarske već 40 godina svoj odmor provode u uvali Prapratno. Nakon što su prvi puta došli 1980. godine, Ston im se toliko svidio da su postali redovni posjetitelji. Tijekom svojih brojnih dolazaka i boravaka u Prapratnom, ostvarili su i trajna prijateljstva. Svoju ljubav prema Stonu prenijeli su i na svoje najbliže, pa njihova devetnaestočlana obitelj već tradicionalno provodi svoj godišnji odmor uživajući zajedno u uvali Prapratno.

Vjernost mađarskih turista Stonu i poluotoku Pelješcu nije ostala nezamijećena, pa im je Turistička zajednica općine Ston dodijelila zahvalnicu i prigodne poklone na druženju kod domaćina Josipa Ledinića iz Ponikava. U ime TZ općine Ston Zahvalnicu za vjernost i poklone uručili su Fani Slade i načelnik Vedran Antunica koji su supružnicima Alfoldy zahvalili na odanosti izrazivši nadu kako će nastaviti tradiciju posjećivanja Pelješca.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.