Ston zahvalio mađarskim supružnicima koji tamo provode odmor već 40 godina

Bračni par Marie i Izstvane Alfoldy-Boruss iz Mađarske već 40 godina svoj odmor provode u uvali Prapratno. Nakon što su prvi puta došli 1980. godine, Ston im se toliko svidio da su postali redovni posjetitelji. Tijekom svojih brojnih dolazaka i boravaka u Prapratnom, ostvarili su i trajna prijateljstva. Svoju ljubav prema Stonu prenijeli su i na svoje najbliže, pa njihova devetnaestočlana obitelj već tradicionalno provodi svoj godišnji odmor uživajući zajedno u uvali Prapratno.

Vjernost mađarskih turista Stonu i poluotoku Pelješcu nije ostala nezamijećena, pa im je Turistička zajednica općine Ston dodijelila zahvalnicu i prigodne poklone na druženju kod domaćina Josipa Ledinića iz Ponikava. U ime TZ općine Ston Zahvalnicu za vjernost i poklone uručili su Fani Slade i načelnik Vedran Antunica koji su supružnicima Alfoldy zahvalili na odanosti izrazivši nadu kako će nastaviti tradiciju posjećivanja Pelješca.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.