Tour-O-Vision – alternativni poredak izbora za Pjesmu Eurovizije 2021.

Odbrojavanje do izbora za Pjesmu Eurovizije 2021. je počelo! Nakon gotovo dvije godine bez ovog tjedna prepunog jedinstvenih pjesama, ekstravagantnih izvedbi i legendarnih nastupa uživo, svi ga željno iščekujemo – i trebamo – više no ikad. Natjecanje se zahuktava, a kladioničari otkrivaju svoja predviđanja ususret finalu 22. svibnja. Svi su sudionici već potvrđeni, pa se uvelike raspravlja o tome tko će se kući vratiti s pobjedom.

Mnogi obožavatelji posjetit će svoje omiljene stranice kako bi dodali svoja predviđanja, no Booking.com, službeni partner za putovanja izbora za Pjesmu Eurovizije 2021., ima asa u rukavu kad je riječ o poretku. Naime, Booking.com je upotrijebio svoju nenadmašnu kolekciju podataka kako bi otkrio mogući izgled ljestvice, ako se spoje pjesme koje ne možemo prestati pjevati i odredišta koja volimo posjećivati.

Jedinstvena ljestvica imena “Tour-O-Vision” kombinira ocjene putnika i najnovije izglede na kladionicama, a formula predviđa treću pobjedu za Italiju, ali i visoko četvrto mjesto za Hrvatsku.

Ovaj poredak kreiran je kombiniranjem favorita na kladionicama za Eurosong 2021. s prosječnom ocjenom putnika na Booking.com-u od svibnja 2019., kada je održan zadnji izbor za Pjesmu Eurovizije.

Iako su rivalstva jednako žestoka kao i nastupi, zahvaljujući putovanjima, Europljanima je ljubav prema drugim zemljama koje sudjeluju na Eurosongu zapravo duboko ukorijenjena. Booking.com vjeruje kako preferencije vezane za putovanja imaju pravi utjecaj na to za koju ćemo zemlju glasovati. Možda će gledatelji baš najveći broj bodova dodijeliti zemlji u kojoj se nalazi njihovo omiljeno odredište za odmore, osobito ako to znači da će moći putovati onamo za Eurosong 2022.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.