Tri nagrade Simply the best Brodsko posavskoj županiji

Čak tri dobitnika nacionalne godišnje nagrade “Simply the best” za postignuća u turističkoj djelatnosti otišle su u Brodsko posavsku županiju. Ranč Ramarin dobitnik je nacionalne godišnje nagrade u kategoriji Ugostiteljstvo – objekti s ponudom smještaja i dodatnih sadržaja, dok je Turistička zajednica Brodsko posavske županije dobitnik nacionalne godišnje nagrade u kategoriji Promocija i propaganda. Sonja Zadravec iz Stupničkih Dvora dobitnica je nacionalne godišnje nagrade u kategoriji OSOBA za kreativnost i doprinos u razvoju turističke ponude destinacije.

– Ove nagrade su dokaz upornog i kontinuiranog rada svih turističkih djelatnika iz naše sredine koji posljednjih godina, unatoč vrlo teškim uvjetima, vezanim uz pandemiju, neumorno rade na razvoju i promociji turizma u našoj županiji, priopćili su iz Turističke zajednice Brodsko posavske županije. 

Članak se nastavlja ispod oglasa

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji Burza je održana već 21 puta, a nakon godinu dana prisilne stanke uslijed pandemije Covid-19, ove godine održana je u Selcu. Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nositelja ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta – domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika.

Navedeno najbolje potvrđuje činjenica da u radu Turističke burze sudjeluje gotovo 150 ljudi, predstavnika devedeset turističkih subjekata iz Hrvatske i susjednih država.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.