Turističke priče se pričaju na 15 stranih jezika

Turističke priče od jučer su dostupne na 15 stranih jezika: njemački, engleski, francuski, španjolski, talijanski, ruski, kineski, japanski, slovenski, mađarski, poljski, češki, slovački, švedski i nizozemski. Ovaj korak naprijed ima za cilj dodatnu promocija turističkih priča iz cijele Hrvatske i destinacija iz Lijepe naše na našim emitivnim tržištima.

Turistički lifestyle portal TurističkePriče.hr pokrenut je u travnju prošle godine s ciljem promocije turističkih destinacija, naših turističkih priča i Hrvatske kao turističke destinacije, a koji je namijenjen za široku javnost.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Po prvi puta naše manje poznate turističke priče i priče iz cijele Hrvatske, ne samo s Jadrana odlaze na sva emitivna tržišta. Turističke priče inače pričaju zanimljive i autohtone priče o našim destinacijama te posebno naglašavamo priče ruralnih područja, naših parkova prirode i nacionalnih parkova. Brzo su nas prepoznali turisti željni ovakvih informacija te su nam se tekstovi odmah počeli čitati ponajviše na mađarskom, poljskom, češkom ali i ruskom tržištu. Cilj je promocija TURISTIČKIH PRIČA iz cijele Lijepe naše, ističe Mirjam Jukić, glavna urednica portala Turističke priče.

U manje od godinu dana na portalu Turističke priče, objavili smo 1567 turističkih priča iz cijele Hrvatske – and counting…

Last minute ponude hotelskog i privatnog smještaja

U trenutnoj situaciji gdje je upitna turistička sezona, našem turizmu sada treba najveća podrška i pomoć, a upravo smisao portala i glavna nit vodilja je promocija turističkih destinacija, sadržaja i Hrvatske kao turističke destinacije. Ove godine će dominirati last minute ponuda, a svi koji žele besplatno objaviti svoje ponude neka se jave na lastminute@turistickeprice.hr sa svojom ponudom. Prošle godine Last minute Hrvatska kao i Viber zajednica Croatia Last Minute Deals odigrala je važnu ulogu u direktnom povezivanju gostiju i ponuditelja smještaja, bez provizije i posrednika.

Korak po korak, guramo dalje. Pričajmo priče, naše autentične priče.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.