Turistički djelatnici poručuju: Odmor u Hrvatskoj je siguran

Hrvatski turistički djelatnici, ugostitelji i poduzetnici odlučili su reagirati na afirmativan način i poslati pozitivnu poruku u svijet: Odmor u Hrvatskoj je siguran! #CroatiaIsSafe

“Udruga Glas Poduzetnika okuplja brojne poduzetnike koji se bave turizmom, ugostiteljstvom i pratećim djelatnostima. Učiniti ćemo sve što je u našoj moći kako bismo spasili turističku sezonu i egzistenciju naših zaposlenika” ističu iz Udruge Glas poduzetnika.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Brojni turisti, njih preko 200.000, su se proteklih dana na Jadranu mogli uvjeriti u vrhunsku profesionalnost hrvatskih turističkih djelatnika i ugostitelja. Zbog svega toga, članovi UGP-a, turistički djelatnici i ugostitelji, odlučili su poslati poruku domaćim i stranim turistima: “Hrvatska je sigurna, a mi smo profesionalni i držimo se sigurnosnih preporuka!“

U UGP-u su i dalje optimistični te smatraju da Hrvatska može spasiti sezonu, čuvati zdravlje svojih građana i gostiju, pružiti gostoprimstvo svima i ići naprijed.

U našim ugostiteljskim lokalima i smještaju ulažemo izniman trud kako bi naši gosti imali vrhunski doživljaj odmora u Hrvatskoj, naše hrane, kulture i prirodnih ljepota. Mi i naši zaposlenici dajemo sve od sebe da maksimalno kvalitetno i sigurno uslužimo naše goste, uz poštivanje svih mjera dezinfekcije i distanciranja i korištenje propisane zaštitne opreme. Hrvatska mora biti otvorena, ali mora biti i sigurna, za to brinemo svakodnevno,“ rekla je Gordana Fabijanić članica Odbora za ugostiteljstvo i turizam UGP-a.

Želimo prenijeti poruku svim medijima u svijetu i Hrvatskoj da se hrvatski turistički djelatnici i ugostitelji drže preporuka i propisa vezanih za sprečavanje širenja korona virusa i pozivamo sve turiste da dođu u Hrvatsku te države EU da ne zatvaraju granice prema Hrvatskoj. Mi smo ozbiljni i profesionalni”  rekao je Vedran Jakominić, član Odbora za ugostiteljstvo i turizam UGP-a.

Odmor u Hrvatskoj je siguran jer su ugostitelji i turistički djelatnici odgovorni, te želimo da to vidi cijeli svijet uz slogan #CroatiaIsSafe, naglašavaju iz UGP-a.

Izvor: HrTurizam.hr

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.