U 13 kreću prijave na Airbnb za najtraženiji smještaj sezone: Noćenje u originalnoj kući iz “Sam u kući”

Od danas 7. prosinca od 13 sati moguće je rezervirati noćenje, odnosno boravak u kući u kojoj je snimljen božićni filmski klasik Sam u kući. Kako bi proslavio izlazak Home Sweet Home Alone, stariji brat Buzz će vas ugostiti na noćenje u svom domu iz djetinjstva dok su McCallisterovi na praznicima, objavio je Airbnb na svojim stranicama, a vijest se odmah proširila svijetom. Inače ovaj posljednji nastavak filma slavne franšize premijerno je prikazan prije mjesec dana i do sada je uglavnom pobrao negativne kritike.

Ove sezone tako će najsretniji obožavatelji moći ostvariti svoje snove i boraviti u originalnoj kući u kojoj je sniman prvi legendarni dio filma Sam u kući. Dok su McCallisterovi odsutni na svom godišnjem putovanju (ovaj puta svi osim kućnog ljubimca tarantule), četvero gostiju će dobiti priliku ponovno proživjeti svoje omiljene scene iz blagdanskog klasika i osloboditi osmogodišnjaka u sebi da slobodno trči kućom bez prekida dosadnih uljeza.

Hrturizam pretplata logo.jpeg

Veliki brat Buzz McCallister pridružit će se tisućama domaćina na Airbnb-u otvarajući vrata svoje obiteljske kuće u Chicagu kao vrhunski poklon u mjesecu darivanja. Nakon objavljivanja Home Sweet Home Alone, potpuno novog blagdanskog filma u produkciji kuće Disney+, boravak u kući obitelji McCallister na Airbnb-u budi uspomene na film koji nam je većini obilježio božićne blagdane.

– Možda me se ne sjećate kao posebno susretljivog, kaže Buzz dodajući: – Ali ja sam odrastao i rado bih podijelio svoj obiteljski dom, čak i pizzu, s vama ovih blagdana. Samo pokušajte ovaj puta ne izgubiti moju tarantulu, poziva Buzz na Airbnb.

Kuća u kojoj je Kevin proveo nezaboravan Božić “sam u kući”, nakon što je njegova obitelj otputovala u Pariz bez njega, nalazi se u Chicagu. Kuću je moguće unajmiti za jedno noćenje, a posjetitelje će ugostiti glumac Devin Ratray, koji je glumio Kevinova starijeg brata Buzza.

Od 13 sati kreću prijave, a sretnici će biti odabrani slučajnim odabirom

Buzz će tako 12. prosinca ugostiti četiri gosta na nezaboravnom noćenju u rezidenciji McCallister po cijeni od samo 25 dolara, odnosno 167 kuna. San je ovo brojnih obožavatelja filma Sam u kući koji se i u Hrvatskoj tradicionalno prikazuje za božićne blagdane.

Vijest je brzo obišla svijet, a noćenje je moguće rezervirati od danas 7. prosinca u 13 sati putem LINKA. Najsretniji će dobiti rezervaciju smještaja slučajnim odabirom. Uz ovu najavu Airbnb će uplatiti jednokratnu donaciju čikaškoj dječjoj bolnici La Rabida, koja poboljšava kvalitetu života pacijenata s kroničnim bolestima, invaliditetom i teškim stanjima. 

Fotografije: Airbnb

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.