U nedjelju će vas seljanka Marica provesti kompleksom Novih dvora bana Josipa Jelačića

Turistička zajednica grada Zaprešića poziva vas da uživate u virtualnoj vođenoj turi prekrasnim kompleksom Novih dvora Jelačićevih. Zakoračite u prošlost, u davnu 1852. godinu kada je ban Josip Jelačić kupio dvorac u Zaprešiću i Gradu ostavio nacionalnu baštinu u čijoj ljepoti uživamo i danas.

“U nedjelju, 26. travnja organizirali smo virtualnu šetnju Novim dvorima bana Josipa Jelačića koja će biti vođena i prenositi se uživo. U ovim teškim trenucima za hrvatski turizam iznimno je važno biti optimističan i proaktivan te već sada kreirati turističke doživljaje koje ćemo sutra moći ponuditi našim budućim gostima,” pojasnio je Toni Ganjto direktor Turističke zajednice grada Zaprešića.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Seljanka Marica vodi vas u šetnju jedinstvenom alejom kestena i perivojem Novih dvora; razgledajte obnovljenu Vršilnicu gdje se nekada davno vršilo žito, zavirite u nekadašnju trokatnu žitnicu, danas prekrasan Muzej Matija Skurjeni i Turističko informativni centar Zaprešića. Prekrasnim perivojem vodimo vas do dvorca bana Jelačića i neogotičke kapele sv. Josipa, a druženje privodimo kraju kod obiteljske grobnice Jelačićevih.

Pridružite nam se u virtualnoj šetnji i upoznajte mjesto u kojem je živio ban Josip Jelačić, u nedjelju 26. travnja s početkom u 15:30 kada na Facebook stranici Turističke zajednice grada Zaprešića uživo možete pratiti vođenu virtualnu turu Novim dvorima. U ulozi seljanke Marice, koja će vas provesti banovim imanjem očekuje vas Ivana Zrilić, licencirani turistički vodič.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.