U zavičaju bajke otvoren 15. Festival bajke

Jubilarni 15. Ogulinski festival bajke je otvoren jučer na sceni Regoč. Nakon službenog otvorenja Festivala je uslijedila zabava uz mađioničara Luku Vidovića, kojem su se mališani od srca nasmijali i s njim sudjelovali u mađioničarskim trikovima.

Kao i svake godine i ovo jubilarno izdanje Festivala bajke donosi i čitav niz kreativnih radionica, predstava, pripovijedanja, te animacijskih programa za djecu i mlade, a odvijat će se na već svima dobro znanim festivalskim pozornicama u samom središtu grada.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Sav sadržaj, iako u nešto skromnijem broju nego do sada, odvijat će se na otvorenim prostorima, na devet scena i trajat će do sutra, a ulaz na sve sadržaje je besplatan. Za pojedine programe je potrebna prethodna najava, a sve u skladu s epidemiološkim mjerama.

Paralelno uz Ogulinski festival bajke odvijat će se i 24. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije “Igra kolo” jer postoji tajna veza između bajki i folklora koji čuva kulturnu baštinu, riječi, kola,  tradiciju, legende, mitove i priču. Također, bit će održan i Festival meda i zelja, na kojem će svi prisutni moći kušati ogulinske sarme.

Za danas su najavljeni brojni sadržaji, a svi koji se ne uspiju zaputiti do Ogulina mogu pratiti live stream na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Ogulina i Grada Ogulina.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.