Umjetnički projekt Art park ostaje na Ribnjaku do 27. rujna

Street art galerija na otvorenom u najljepšoj hladovini parka Ribnjak, produžit će program do pred kraj rujna. Dobre vijesti zaslužuju i proslavu, a s tom idejom osmišljen je i program za nadolazeći vikend.

Večeras s početkom u 19 sati, Nikolina Ivezić će održati promociju svoje monografije, nakon čega će glazbu birati Dj Werft iz kolektiva Funk delegacija. U petak, 4. rujna, dnevni će program upotpuniti treći Zagreb Volunteering Festival dok će glazbenu večer osmisliti Leo Hekman aka D-Gree na čije su poznate, ali i nepoznate odjeke afričkog zvuka na europskoj i američkoj glazbenoj sceni plesali mnogi. Subota, 5. rujna, donosi fantastičan kreativan dan jer će na Ribnjaku od 13 sati svoj program predstaviti Rewear Me Art buvljak – događaj koji spaja second hand odjeću, izložbu umjetničkih radova s bogatim popratnim sadržajem u vidu glazbe, performansa i čitanja poezije. Subotnja večer također donosi i koncert JeboTon ansambla, živopisnog uličnog benda koji već godinama uveseljava slučajne prolaznike svojim gerilskim svirkama na ulicama diljem Hrvatske i šire.

Nakon vikenda program Art parka se nastavlja svakodnevno od 16 do 23 sata, a petkom i subotom do ponoći. Uz filmske i glazbene večeri, kvizove te radionice posjetitelji mogu računati na opuštena popodnevna druženja na omiljenoj umjetničkoj lokaciji u Zagrebu.

Foto: Ernest Mazarekić

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.