Upoznaj svoju zemlju: U subotu besplatan obilazak Varaždina

U subotu 15. siječnja u sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’, kojeg organizira Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, priključite se besplatnom razgledu Varaždina i njegovih kulturnih znamenitosti.

Turistički obilazak započet će u isto vrijeme, u 12:00 sati, u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a, a okupljanje u Varaždinu je ispred Gradske vijećnice. Prije nastupanja pandemije, ovaj iznimno uspješni projekt se održao u 60 gradova u isto vrijeme diljem Hrvatske.

Cilj projekta je obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine, navode organizatori dodajući kako će se obilazak održati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera te su stoga obavezne najave putem maila.  

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.