Upoznaj svoju zemlju: U subotu besplatan obilazak Varaždina

U subotu 15. siječnja u sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’, kojeg organizira Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, priključite se besplatnom razgledu Varaždina i njegovih kulturnih znamenitosti.

Turistički obilazak započet će u isto vrijeme, u 12:00 sati, u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a, a okupljanje u Varaždinu je ispred Gradske vijećnice. Prije nastupanja pandemije, ovaj iznimno uspješni projekt se održao u 60 gradova u isto vrijeme diljem Hrvatske.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Cilj projekta je obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine, navode organizatori dodajući kako će se obilazak održati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera te su stoga obavezne najave putem maila.  

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.