Upoznajte otok Krk na biciklu – Krk Bike Story

Želite provesti aktivan vikend odmor sa svojom obitelji, u paru ili podići razinu adrenalina, onda je otok Krk lipanjska destinacija za vas. Krk Bike Story dio je udružene kampanje turističkih zajednica otoka Krka okupljenih u Turističku zajednicu otoka Krka „Visit Krk Island – A Place To Call Home“, kojom se želi novim i starim gostima pružiti uvid u sve što čini otok Krk posebnim.

Kampanja ima za cilj predstaviti postojeću ponudu aktivnosti na otoku, ali i nove, unaprijed određene rute, prilagođene specifičnim potrebama potencijalnih posjetitelja. U mjesecu lipnju fokus kampanje je promovirati bogatu ponudu aktivnog odmora na otoku Krku, koji raspolaže stotinama kilometara biciklističkih i planinarskih staza te brojnih drugih outdoor aktivnosti poput zipline-a, surfanja, penjanja, ronjenja, jedrenja…

Članak se nastavlja ispod oglasa

Novost su tri atraktivne biciklističke priče spojene pod već prepoznatljivim imenom Krk Bike Story. Ture pod nazivima Family Story, Romantic Story i Adrenaline Story će se, uz prethodne prijave, besplatno održavati kroz tri nedjelje mjeseca lipnja.

Family Story održat će se 14. lipnja i namijenjen je obiteljima s djecom, početnicima i rekreativcima, a tura je duga 18 kilometara. Start je ispred Heritage Hotela Forza, uz vođeno istezanje za sudionike prije samog starta, a vožnja završava posjetom akvariju!

Romantic Story je na rasporedu 21. lipnja. Tura od 38 kilometara nešto je zahtjevnija, no i dalje je prikladna za početnike i rekreativce. Raspored vožnje je idealan za parove, a uključuje posjet Etno kući Kornić, degustaciju vrbničke žlahtine te opuštajuću vožnju uz more.

Adrenaline Story najzahtjevnija je biciklistička priča, a vozit će se 28. lipnja. Ova tura, dugačka 50 kilometara s ukupnim usponom od 850 m, idealna je za biciklističke rekreativce koji traže malo veći izazov, ali također žele uživati u prirodnim i kulturnim ljepotama otoka Krka.

Promotivni paketi Krk Bike Story stvoreni su po mjeri gosta, poručuju iz Turističke zajednice otoka Krka, a svaka tura u sebi sadržava i dodatne kulturne i gastronomske sadržaje kako bi se upotpunio doživljaj turističkog i odmorišnog iskustva. Kako bi se omogućila ugodna i sigurna vožnja za sve sudionike, njihov broj je ograničen na maksimalno 50 prijavljenih po turi.

Želite li sudjelovati na Krk Bike Story prijavite se putem obrasca na ovoj poveznici.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.