Uskrsno uređenje u Vrbovcu zabljesnulo i razveselilo mališane

Uskrsna uređenja trgova ove godine čini se bogatija su i maštovitija nego prijašnjih godina. Uslijed epidemije i nemogućnosti okupljanja gradovi su na ovaj način željeli razveseliti svoje mještane i goste.

Na zanimljivo uređenje naišli smo u Vrbovcu, a mališane i roditelje na šetnju mami osvjetljen i okićen gradski park. – Turistička zajednica Grada Vrbovca ove je godine posebno ukrasila gradski park povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, ponajprije kako bi razveselili djecu kojima je u proteklih godinu dana oduzeto djetinjstvo. Potrudili smo se, a najveća nagrada su nam osmjesi mališana kad vide piliće, koku, pijetle, zečeve, jaja raznih veličina, boja i oblika u našem osvjetljenom dvorištu, ističe Jasna Benedik direktorica turističke zajednice dodajući kako su djeca, ali i odrasli, oslikali preko 250 izrezanih jaja koja smo izložena uz šetnicu. 

Članak se nastavlja ispod oglasa

Uređenje je primamilo i posjetitelje susjednih gradova koji ovih dana obilaze Vrbovac i fotografiraju se i dijele fotografije gradskog parka.

Naravno, uvijek brinemo da se naši posjetitelji osjećaju dobrodošli i sigurni u našem gradu i svakom prilikom ističemo slogan “Safe stay in Croatia” što je u ovim epidemiološkim uvjetima itekako važno, zaključuju u Turističkoj zajednici.

Gradovi oko Zagreba vikendom mame posjetitelje glavnog grada koji obilaze šetnice, poučne staze i gradiće zagrebačkog zelenog prstena kako bi uživali u svježem zraku i šetnji bez straha od gužve. Uskrs je i ove godine u znaku pandemije i možda su putovanja u daleke destinacije onemogućena, no obilazak Lijepe naše uvijek je zanimljiva opcija. Brojni uskrsni aranžmani nude se na kontinentu uz vrlo primamljive cijene, ali i na Jadranu gdje je vrijeme idealno za šetnju uz more i uživanje u suncu kojeg ovog Uskrsa neće nedostajati.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

NAJČITANIJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije