Uživajte u mirisu Plitvica i doma – otkrivamo gdje kupiti novi redizajniran parfem Plitvice s porukom

Plitvice Parfem – popularni ženski parfem i omiljeni turistički premium suvenir brojnih posjetitelja ovog područja, upravo je predstavljen u novom ruhu. Nakon gotovo četiri godine postojanja brenda, parfem inspiriran karakterističnim esencijama mirisa područja Like i Plitvica osvježen je novim pakiranjem. Novi logo te obrisi orhideja na tamnoj pozadini, dočaravaju prirodu i mirise koji su u njega utkani.

Zelenilo i svježina izvrsno se spajaju s mirisom u bočici jer bazu plitvičkog parfema čine svježe note šljiva, mahovina, đurđica te orhideja – vrste tipične za područje Plitvica i Like. Baš miris je ono što su dosadašnji kupci najviše hvalili i zbog čega su mu se vjerno vraćali, a sada će ih u kutijici dočekati i posebna poruka koja otkriva pozadinsku priču i sve tajne ovog premium suvenira.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Sada već poznati parfem koji je kupce našao diljem Europe i svijeta, kroz ovo zanimljivo rebrendiranje zasigurno će doprijeti do još većeg broja kupaca koji najčešće parfem kupuju dragoj osobi pri povratku u zemlju iz koje dolaze.

Cijeli proces izrade nove linije proizvoda Plitvice Parfema započeo je u ožujku, a osim novog dizajna parfema i ostali proizvodi će uskoro ugledati svjetlo dana. Parfem se može kupiti i online u trgovini Plitvice Shop te na Bazzaru.

Naslovna fotografija NP Plitvička jezera

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije