Valentinovo na Plitvičkim jezerima- voljenu osobu iznenadite na poseban način

spot_img

Valentinovo na Plitvičkim jezerima pruža savršenu kulisu za stvaranje zajedničkih nezaboravnih trenutaka. Dan kada se obilježava ljubav najčešće želimo provesti s najdražom osobom, a ako si možemo priuštiti i romantični “bijeg”, nitko sretniji.

Valentinovo na Plitvičkim jezerima 2024
Izvor: Facebook NP Plitvička jezera

Dan zaljubljenih je idealan razlog za spakirati kofere i barem na koji dan nagraditi odmorom sebe i bolju polovicu. Jedna od destinacija, kojih zasigurno neće nedostajati u ponudi su i Plitvička jezera. Naš najstariji i najveći nacionalni park nudi više od običnog izleta – doživljaj ljubavi u najčarobnijem obliku.

Očekuju vas očaravajući vidikovci s kojih se pruža pogled na netaknutu prirodu, romantične šetnje stazama uz žubor slapova, smještaj u hotelu Jezero u samom srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera i romantična večera u restoranu Lička kuća.

Nacionalni park Plitvička jezera
Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Veliki slap i kanjon Donjih jezera savršena su mjesta za doživljaj ljepote najvišeg slapa u Hrvatskoj i bajkovitog izvorišta rijeke Korane, kao i za nezaobilaznu fotografiju s klupe za zaljubljene. Nacionalni park Plitvička jezera nudi vam još jedan romantični doživljaj – vožnju brodom po jezeru Kozjak.

Dani ljubavi na Plitvičkim jezerima u Hotelu Jezero

Dani ljubavi na Plitvičkim jezerima naziv je paketa u hotelu Jezero. Paket uključuje jedno ili dva noćenja u hotelu Jezero s doručkom i večerama, od kojih je jedna romantična večera u restoranu Lička kuća te ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera za cijelo vrijeme boravka. U paketu se nalaze i dodatne pogodnosti, a više doznajte na POVEZNICI.

Romantična večera u restoranu Lička kuća

Zaronite u čarobni svijet Ličke kuće na Plitvičkim jezerima, izgrađene 1972. godine poput svojevrsnog hommagea tradiciji ličkog kraja. Restoran, pretvoren u inačicu etno muzeja, nudi nevjerojatan doživljaj kroz autentični ambijent i bogatu gastronomsku ponudu.

///Zašto je restoran Lička kuća “must-eat” mjesto na Plitvicama

Romantična večera za dvoje u posebnom i mirnom ambijentu posvećena je stvaranju gastronomskog iskustva koje će dodatno začiniti vašu ljubavnu priču. Pored pića dobrodošlice, koje će dati poseban šarm početku večere, u Ličkoj kući vas očekuje jelo koje iskusni chefovi kuhinje pomno pripremaju kako bi vam pružili gastronomski doživljaj za pamćenje.

Lička kuća, gastronomija Like
Foto: NP Plitvička jezera

Valentinovo na Plitvičkim jezerima pruža mnogo mogućnosti za romantične trenutke i nezaboravna iskustva s vama posebnom osobom. Iskoristite ovu priliku da proslavite ljubav i s rukom u ruci otkrivajte ljepote Plitvičkih jezera.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.