Valentinovo na Plitvičkim jezerima

Za manje od mjesec dana dolazi nam najromantičniji dan u godini. Dan kada se obilježava ljubav najčešće želimo provesti s najdražom osobom, a ako si možemo priuštiti i romantični “bijeg”, nitko sretniji.

Božićno-novogodišnji blagdani su iza nas, pa je vrijeme razmišljati gdje sada i kojim povodom. Valentinovo je idealan razlog za spakirati kofere i barem na koji dan nagraditi odmorom sebe i bolju polovicu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Jedna od destinacija, kojih zasigurno neće nedostajati u ponudi, je i Nacionalni park Plitvička jezera. Dani ljubavi na Plitvičkim jezerima naziv je paketa u hotelu Jezero. Radi se o paketima s jednim ili dva noćenja s polupansionom u hotelu Jezero. Paketi uključuju ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera, bocu pjenušca u sobi, jednu romantičnu večeru s pićem dobrodošlice u restoranu hotela Jezero i kasnu odjavu iz hotela. Ovisno o vašim preferencijama, za dodatno opuštanje osigurano je i 20% popusta na masažu u hotelu Jezero. Tu je još i 20% popusta na jahanje na obližnjem Ranču Terra.

Predivna, velikodušna, neobjašnjiva i jača od svega, ljubav je uvijek razlog za sreću. Podijelite ovaj prekrasan osjećaj sa svojom voljenom osobom i iznenadite je romantičnim bijegom u idilu Plitvičkih jezera. U šumskom okruženju, uz šum slapova i šetnju kraj smaragdnih jezera, obogatite svoju ljubavnu priču i stvorite zajedničke nezaboravne trenutke za pamćenje.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.