Vaša sugestija za nagradni foto natječaj – Ispričajte priču Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizirala je fotografski natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom “Photo Zagreb County”. Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije.

– Kako bi naše aktivnosti poboljšali izradili smo kratki upitnik, jer na taj način poboljšati i korigirati svoj projekt, izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović te naglasila:

– Sve što trebate jest sudjelovati u našem kratkom upitniku, jer Vaše mišljenje nam je izuzetno  važno. Zahvaljujem se ovim putem svima koji su odlučili sudjelovati u našem nagradnom foto-natječaju “Photo Zagreb County”.

Ispunite upitnik na POVEZNICI.

Upitnik je anoniman, a za ispunjavanje je potrebna 1 minuta.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.