Vinski bor maraton – događanje za maratonce i vinoljupce

Jedan od najvećih vinskih događanja na ovim prostorima, koji privlači stotine i stotine maratonaca i vinoljubaca, Vinski bor maraton održat će se sutra i prekosutra, 24. i 25. rujna u baranjskom selu Zmajevcu.

Sutra će se održati Premium vinski maraton namijenjen ljubiteljima vrhunskih vina, ugodne atmosfere, lagane glazbe i ambijentalne rasvjete poznatih zmajevačkih surduka. Poslijepodne i večer svojim nastupima u katoličkom surduku dodatno će zagrijati glazbeni sastav Jazzperanto u 17 i svima drage The Frajle u 20 sati. Ulaz je besplatan, te nije potrebna prethodna najava, a na ulazu će se moći kupiti vinska čaša, te bonovi za degustaciju vina.

U subotu, 25. rujna atmosfera će postati puno življa kada malo baranjsko selo posjeti nekoliko stotina maratonaca iz cijele Hrvatske i šire. Etno sajam i kulturno umjetnički programi zabavit će sve goste od 12 sati, pa do starta Vinskog maratona dva sata kasnije. Maratonci koji se nisu stigli prijaviti putem online prijava, mogu to učini u subotu u vremenu od 10 sati, pa sve do isteka zaliha, po cijeni od 150 kuna.

Vinski bor maraton

Najpoznatije baranjsko, vinsko selo otvorit će vrata svojih 27 vinskih podruma, tzv. gatora u kojima će sudionici uživati u maratonskoj degustaciji najboljih baranjskih vina. Tijekom dana maratonce i goste će zabavljati glazbeni sastavi, a vrhunac večeri vas očekuje u 19 sati u reformatskom surduku kada će nastupiti Amadeus band.

Dođi, degustiraj, druži se i uživaj! U zdravlje!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.