Virtualna šetnja Dunavom: Vukovarska Ada

spot_img

Šetnja Lijepim plavim Dunavom uz čašu lokalnog vina je neobilazan turistički sadržaj i atrakcija svakog turista koji dolazi u Slavoniju, kao i u Vukovar. Ovaj nezaboravan doživlja možete doživjeti na električnom turističkom panoramskom brodu – Magenta 1 Vukovar Waterbus, koji je u potpunosti u funkciji ekološki održivog turizma, kapaciteta 60 mjesta i plovi tokom cijele godine.

Obitelj Šesto kroz virtualnu šetnju Dunavom svaki dan predstavljaju jednu vukovarsku priču. U ovoj priči upoznati ćete priču o Vukovarskoj Adi.

Vukovarska Ada, pjeskoviti otok na Dunavu, omiljeno je izletište i kupalište Vukovaraca, njihovih gostiju i posjetitelja, a udaljena je svega  5 minuta vožnje čamcem od središta grada. Ovaj je biser svrstan među deset najljepših i najzanimljivijih plaža u Hrvatskoj uz rijeke i jezera, a proteže se na oko 32.000 m2, ovisno o razini rijeke.

Za vrijeme Vukovar Film Festivala – Festivala podunavskih zemalja – na ovoj se jedinstvenoj lokaciji prikazuju filmovi. Na pješčanom dunavskom otoku, u prirodnoj hladovini, uz osvježavajuća pića iz udobnosti ležaljki pogledati neke od najboljih ostvarenja europske filmske produkcije – neprocjenjivo!

„Prošećite“ na lijepom plavom Dunavom i doživite Vukovar iz jedne drugačije perspektive. Više informacija saznajte OVDJE

Foto: FB Vukovarska Ada

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.