Vodiči kroz Baranju za trejlere iliti Sve što ste oduvijek željeli znati o Baranja trailu (ali ste se bojali pitati) 2020.

Želite li trčati, a uz to malo i planinariti? E onda je ovaj članak baš za vas. Trkačka pustolovina Baranja Night Trail, u organizaciji Zelene točke Baranja uskoro će doživjetijoš jedno izdanje. Naime, 12. lipnja u Popovcu startat će dvije atraktivne utrke, jedna posvećena zvijezdama, a druga mjesečini.

Stellar Trail je utrka ukupne duljine 23 kilometra. Cijela staza je trail koncept što znači kako je označena službenim oznakama organizatora, pa nije potrebno čitanje niti posjedovanje  karte. Trasa staze će biti objavljena 1. lipnja 2020, a organizator se ne ograđuje od mogućih iznenađenja na stazi.

Moonlight Trail je utrka ukupne duljine 15 kilometara. Cijela staza je trail koncept i vrijedi isto kao i za Stellar Trail.

Podizanje startnih brojeva i startnih paketa je od 18:30 do 19:45 sati kod Doma kulture u Popovcu, dječje igralište – centar svijeta. Organizatori poručuju kako su osigurali i večeru prije trejlanja za sve natjecatelje od 19:00-19:45, te dodaju:

“Onda Vas udavimo sa zahvalom, brifingom, etc… ukrcamo Vas u prijevoz koji vozi prema startu (sukladno epidemiološkim mjerama). Dobar štos. Kada čuješ pucanj BJEŽI! Dok bježiš, sjeti se: ti si gost u šumi, a divlja svinja domaćin! Okrjepa NIJE osigurana  za vrijeme utrke. Svatko nosi svoju vodu. Opet epi mjera. Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Na dijelu staze gdje se razdvajaju kategorije biti će popis natjecatelja. Vremenski limit iznosi 4:00 h. Cilj u Popovcu. Sve isto… Dom kulture, navijači i navijačice. Obrok sukladan epi mjerama voda, sok i pivo…. Nema troška. Mi častimo sa svime.

Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su zaključno s 8. lipnja. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. Prijavljuje se putem http://racesmanager.com

Više informacija o ovoj utrci možete pronaći na Facebook stranici organizatora, na kojoj možete pogledati i fotografije s prošlogodišnjeg Baranja Night Traila.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.