Vrhovac Wine&Walk Weekend – požurite ako želite osigurati svoje mjesto u vinogradima

Nakon premijernog izdanja turističko – enogastronomske manifestacije Vivodina Wine&Walk Weekend za koju su ulaznice rasprodane u rekordnom roku, sve ljubitelje prirode i dobrih vina razveselit će najava slične manifestacije. Praktički u istom kraju i istim vizurama, ali malo bliže samom gradu Ozlju održat će se Vrhovac Wine&Walk Weekend – u subotu i nedjelju, 28. i 29. kolovoza 2021., u idealnom terminu pred samu berbu grožđa, kada su vizure vinograda najljepše i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Nedovoljno je poznata činjenica da vinogorje šireg ozaljskog kraja krije čak 10 autohtonih sorti vinove loze, u vinogradima koji su stariji od 100 godina te je ovo prava prilika za autentičan doživljaj ruralnog kraja. Svakako vrhunski i kvalitetni doživljaj.

Lagana šetnja kroz bajkovit, vinogradarski kraj iznad rijeke Kupe, trajat će otprilike 5 sati, a posjetit ćete 6 vinarija. Na svakom od punktova dočekat će vas domaćin, vlasnik vinarije, te ćete moći kušati najbolja vina i otkriti tajne njihovih podruma iz prve ruke, a na određenim punktovima Vas očekuju dodatna iznenađenja. Početak šetnje kreće iz središta Vrhovca, malog pitoresknog mjesta nedaleko od Ozlja, te kompletna ruta prolazi neposredno uz vinograde pružajući izvrsne poglede i vidike.

Startni paket minimalno uključuje: dvije konzumacije vina po svakom punktu – 6 punktova, konzumaciju hrane po punktovima, staklenu personaliziranu čašu, majicu s logom manifestacije, držač za čašu, vrećicu s logom manifestacije, sunčane naočale s logom manifestacije, prozirnu eko kabanicu u slučaju kiše, grickalice, bocu vode, vinsku putovnicu, informativnu kartu te vodiče koji prate grupu.

Parking je osiguran za sve posjetitelje, a cjelokupno će se događanje provoditi poštivajući epidemiološke mjere i preporuke. Svoje mjesto možete osigurati na mrežnoj stranici https://www.utrka.com/utrke/vrhovac1/2021/info gdje se mogu kupiti startni paketi za oba navedene datuma.

Pozovite obitelj i prijatelje, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, prepustite se vinskim užicima te provedite nezaboravan vikend u ozaljskom kraju, a domaćini vam jamče odličnu zabavu i opuštanje u dobrom društvu uz gastro delicije i odličnu kapljicu.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.