Wine EnoGastro Vip Event u pet hrvatskih gradova

Unatoč neizvjesnosti, organizatori brojnih turističkih događanja i manifestacija najavljuju održavanje svojih projekata. Jedan od takvih je i “Wine EnoGastro Vip Event” koji će se prema najavama održavati tijekom lipnja i početkom srpnja. Radi se o međunarodnoj konferenciji koja će okupiti vinske, ugostiteljske i gastronomske znalce u pet hrvatskih gradova. Prvi event održat će se u Rijeci 2. lipnja, nakon čega će u razmaku od po tjedan dana uslijediti događanja u Zadru, Poreču, Splitu i na kraju 1. srpnja u Zagrebu.

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača, ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Kako bi taj cilj i ostvarili, Wine EnoGastro Vip Event okupit će vrhunske vinare i vinogradare, enologe, edukatore i vodeće lokalne proizvođače gastronomskih delicija kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima te turističkim djelatnicima.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ovaj jedinstveni i drugačiji event održat će se u hotelima i restoranima koji imaju adekvatne otvorene i natkrivene terase i prostore kako bi se mogle zadovoljiti sve potrebne epidemiološke mjere.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, chefovi i baristi. Između predavanja i radionica, gosti će imati priliku degustirati proizvode svih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju. Na samom kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

Organizator se nada kako epidemiološka situacija neće onemogućiti održavanje ovih događanja i da će ovog lipnja uistinu biti kako je i rekao: svaki tjedan, event jedan!

Foto: Wine EnoGastro Vip Event

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.