Vivodinski Wine&Walk – doživite Vivodinu kroz vinsku šetnju

spot_img

Volite li istraživati nove staze i otkrivati čarobne kutke prirode istovremeno uživajući u degustaciji najboljih vina, krenite na jedinstvenu avanturu kroz Vivodinu. Udruga vinara, vinogradara i voćara Ozalj poziva na vinsku šetnju kroz čaroban brežuljkasti kraj.

Foto: Udruga vinara, vinogradara i voćara Ozalj

Istraživat će se 8 vinarija, čime se pruža prilika okusiti najfinija vina i upoznati strastvene vinare ovoga kraja. Staze kroz Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje vode kroz predivne vinograde tik iznad rijeke Kupe, pružajući nezaboravno iskustvo za oči i nepca.

///Drugi Vivodina Wine and Walk oduševio tri stotine posjetitelja iz cijele Hrvatske

Duga tradicija

Ovaj vinogradarski kraj može se pohvaliti dugom tradicijom bavljenja proizvodnjom grožđa i vina. S vremenom su se ovdašnji vinogradari i vinari dokazali kvalitetom te u prošlih nekoliko godina postigli značajni napredak u poslovanju.

Vivodina Wine&Walk
Foto: Udruga vinara, vinogradara i voćara Ozalj

Ozbiljnije je krenulo davne 1987. s prvom Izložbom vina u Ozlju, zatim 1989. godine, pa 1994. Dvije godine kasnije cijeli događaj se preselio u Vivodinu gdje se i dan-danas održavaju manifestacije, a ove godine će obilježiti već 32. Dane vina.

///Vivodina Wine and Walk – uživanje u lokalnoj eno-gastronomiji

Dva datuma u svibnju

S predstavljanjem proizvoda i šetnjom od vinarije do vinarije krenulo se 2021. s manifestacijom Wine&Walk. Ovo je peti takav događaj i u međuvremenu su ga zavoljeli mnogi iz Hrvatske, ali i iz susjedne Slovenije i Austrije.

Vivodina Wine&Walk

Svi zainteresirani ljubitelji prirode, šetnji i istraživanja vina, mogu u svojim kalendarima rezervirati jedan od dva ponuđena datuma, 11. ili 18. svibnja.

Kotizacija za sudjelovanje i promo paket iznosi 60 eura čime osiguravate svoje mjesto te bogat sadržaj uključujući čašu, etui, vodu, vinsku putovnicu, kartu i kapu.

Vivodina Wine&Walk
Foto: Udruga vinara, vinogradara i voćara Ozalj

Ne propustite priliku pridružiti se ovoj nezaboravnoj avanturi. Prijavite se već danas i rezervirajte svoje mjesto na Vivodinskom Wine&Walku, pozivaju iz Udruge vinara, vinogradara i voćara Ozalj.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.