Zagreb Advent Run ove se godine trči za mala srca

Najveselija i najšarenija blagdanska utrka u Hrvatskoj i ove se godine trči u Zagrebu. Ovogodišnji Zagreb Avent Run održat će se u nedjelju, 11. prosinca sa startom u 12 sati kod hotela Westin.

Središtem glavnog grada protrčat će brojni rekreativni i profesionalni trkači i to sve s plemenitim ciljem – ove godine sredstva će se donirati humanitarnoj i neprofitnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima – Veliko srce malom srcu.

Sudionici utrke trčat će rutama dugim 5 i 10 kilometara.

Utrku, kako ističu organizatori, možete trčati sami, obiteljski, s prijateljima ili ekipom s posla, a sjajna atmosfera je zagarantirana. Prijave su u tijeku i traju do 30. studenog. Last minute kotizacija od 1. do 31. studenog iznosi 210 kuna.

Trkače očekuje bogat startni paket – službena majica Zagreb Advent Run utrke, startni broj, digitalno mjerenje vremena i trenutna objava rezultata na utrka.com, te finišerske medalje za sve sudionike i pehari po apsolutnim kategorijama.

Osim što imaju priliku trčati atraktivnom trasom kroz srce predbožićnog Zagreba, trkači mogu
sudjelovati i na kvizu s bogatim adventskim poklonima, a sve ih očekuje i zabavan After Run Party.

Organizatori ove dvije tvrtke žele osvijestiti javnost o važnosti tjelesne aktivnosti u sprječavanju i liječenju raznih bolesti, pa svake godine u blagdansko vrijeme organiziraju zabavnu kostimiranu utrku čiji je cilj potaknuti građane na brigu o zdravlju i tjelesnu aktivnost tijekom cijele godine.

Fotografije preuzete sa Zagreb Advent Run Facebook stranice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.