Zagrebačka “Dvorišta” produžuju se do srijede

Omiljena, međunarodno prepoznata i nagrađivana kulturno-turistička manifestacija grada Zagreba, a uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba još uvijek nije završena. Iako su organizatori najavljivali kako će se ovogodišnja “Dvorišta” održati od 16. do 25. srpnja, manifestacija će, zbog lošeg vremena i otkazivanja termina u prvom vikendu, biti produžena još tri dana – do srijede, 28. srpnja.

///“Dvorišta” će na deset dana ponovno oživjeti u Gornjem gradu

Članak se nastavlja ispod oglasa

Bit će to prilika svima onima koji zbog posla ili godišnjih odmora nisu imali priliku za posjet, ali i svima drugima koji su ovih dana uživali u ovim jedinstvenim prostorima, da iskoriste tri dana i posjete ovu omiljenu zagrebačku ljetnu kulturno-turističku manifestaciju.

Podsjetimo, manifestacija “Dvorišta” održava se po sedmi puta, no ovogodišnje izdanje nešto je skromnije od onog na što smo navikli. Uz pridržavanje epidemioloških mjera održavaju se na tri trenutačno dostupne lokacije: u svima dobro poznatom dvorištu palače Balbi na adresi Demetrova 11, te na dvije lokacije premijerno predstavljene 2019. godine – u prednjem atriju i u stražnjem dvorištu Narodnog doma HAZU na adresama Opatička 18 i Dvoranski prečac 1.

Tako će brojni Zagrepčani, koji su i ove godine prepoznali manifestaciju, još tri dana moći uživati u ambijentalnom uređenju i mjestima za boravak, prigodnoj ugostiteljskoj ponudi te biranim, intimnim akustičnim glazbenim programima.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.