Želite li putovati avionom iz Zagreba? Evo kakve su cijene za putovanja prema moru

spot_img

Croatia Airlines i Trade Air ponovno su krenuli s prodajom avionskih karata za domaće letove. Na službenoj stranici zagrebačkog aerodroma te na stranicama Croatia Airlinesa i Trade Aira možete pronaći sve upute o tome kako postupati na putovanjima za vrijeme koronavirusa kao i sve informacije o korištenju maski i dezinfekcijskih sredstava. U nastavku članka donosimo cijene putovanja iz Zagreba prema moru.Ako vas zanimaju cijene letova iz Osijeka prema moru o tome smo već pisali ovdje.

SPLIT

Ukoliko se odlučite putovati s Croatia Airlinesom cijena povratne karte iz Zagreba do Splita u razdoblju od  3. do 6. srpnja stajat će vas oko 780 kuna. Povratna karta do Splita s Trade Airom iznosit će oko 1400 kuna s presjedanjem u Osijeku. Letovi do Splita s ovom kompanijom mogući su ponedjeljkom i petkom.

ZADAR

Ako već dugo iščekujete Morske orgulje i Pozdrav Suncu, od 2. do 6. srpnja povratna karta iz Zagreba do Zadra Croatia Airlinesom iznosit će  730 kuna za jednu osobu, uključujući sve naknade i pristojbe.

PULA

Pulska arena oduvijek je bila znamenitost vrijedna obilaska. Ukoliko želite uživati u ljepotama Pule, Croatia Airlines nudi povratne karte po cijeni od oko 1190 kuna, dok Trade Air tu mogućnost pruža za 1200 kuna uz jedno presjedanje u Osijeku.

DUBROVNIK

Dubrovnik kao svjetski poznata turistička destinacija česta je odrednica kako stranih tako i domaćih turista. Let iz Zagreba Croatia Airlinesom u periodu od 3. do 6. srpnja stajat će vas oko 1000kuna. Trade Air trenutno ne nudi mogućnost leta iz Zagreba do Dubrovnika, ali to možete učiniti ukoliko putujete iz Rijeke ili Osijeka, također za oko 1000 kuna.

Sve cijene odnose se na povratnu kartu za jednu osobu u ekonomskom razredu. Rezervacija karata i kartično plaćanje moguće je putem interneta na stranici Croatia Airlinesa i Trade Aira. Sve dodatne informacije mogu se također pronaći na njihovim stranicama. Na vama je samo da odaberete s kime, kada i kamo putovati.

Naslovna foto: pixabay.com

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.