Zoološki vrt: Polarni advent u Divljem srcu grada uz besplatan ulaz mladima do 18 godina

spot_img

Da blagdani za djecu, i ne samo za njih, budu radost i vrijeme koje se pamti pobrinuo se i Zoološki vrt Grada Zagreba u kojemu ih čeka zanimljiva adventska priča.

Zagrebački park Maksimir i Zoološki vrt Grada Zagreba, koji se nalazi u jednom njegovom dijelu, priredili su za djecu program pod nazivom Polarni advent u Divljem srcu grada. Sve do 6. siječnja posjetitelji će u prigodno osvijetljenom i uređenom ZOO-u tijekom cijelog tjedna uživati u uvijek zanimljivom svijetu životinja, kroz koji će ih petkom, subotom i nedjeljom svakog punog sata od 11 do 16 sati voditi edukatori odjeveni u vilenjake. O tajnama svijeta životinja puno će toga naučiti u Edukacijskom centru koji ih vikendom očekuje od 16 do 20 sati.

MRAK I VILENJAK VEČERNJI PROGRAM

Ako pak želite obići Zoološki vrt po mraku, za vas je program Mrak i vilenjak koji ugođaj upotpunjuje zvukovima, mirisima i otiscima, a započinje svakog punog sata od 16 do 19 sati i traje 45 minuta. Za sve istinske ljubitelje životinja treba reći kako svi spomenuti sadržaji kao i uređenje prostora ni na koji način ne štete stanovnicima ZOO-a i ne remete njihov uobičajeni životni ritam.

Domaćini su se također pobrinuli da posebno urede prostor za fotografiranje te pripreme zabavne sadržaje, od kojim samo izdvojimo romantične zvukove violine i mađioničarski šou na otvorenom. Restoran Kod Morskog lava priprema hranu za van s odličnom okrepom na otvorenom.

ZAGREBAČKI ZOO DAJE BESPLATAN ULAZ MLADIMA DO 18 GODINA

Važno je reći da su svi sadržaji usklađeni s novim mjerama i preporukama epidemiologa. Ulaz je besplatan za mlađe od 18 godina kao i za djelatnike zdravstvenih ustanova.

Onima koji ipak ove godine u blagdansko vrijeme neće doći u zagrebački zoološki vrt, preporučujemo da prate njegov prigodni sadržaj na Facebook profilu te tako – do susreta uživo – virtualno upoznaju uistinu zanimljiv svijet životinja.

Video: Facebook Zoološki vrt Grada Zagreba

Inače Zoološki vrt grada Zagreba osnovan je daleke 1925. godine i prostire se na preko 7 hektara površine, a u njemu obitava više od 350 vrsta životinja i više od 7800 jedinki sa svih kontinenata.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.