Zrće u TOP 10 party plaža u Europi

Zrće je već dugi niz godina magnet za mlade turiste iz cijeloga svijeta. Plaža je to na kojoj u ljetnoj sezoni zabava traje 24 sata dnevno, a na koju stane i nekoliko tisuća kupača. Stoga i ne čudi što je Zrće uvršteno u TOP 10 europskih plaža na kojima se ože doživjeti vrhunska zabava.

Upravo je zabava jedan od glavnih razloga zbog kojih se Zrće nalazi na gotovo svakoj top ljestvici party plaža Europe. Jednu od takvih objavio je britanski portal Beachatlas. Naime u TOP 10 europskih party plaža Zrće je na visokom drugom mjestu, smješteno odmah iza Playa d’en Bossa u Ibizi.

– Ovu šljunčanu plažu često nazivaju hrvatskom Ibizom, a poznata je po nezaboravnim zabavama na kojima su nastupili neki od najpoznatijih svjetskih DJ-a kao što su Armin van Buuren i Eric Prydz. Također je poznata po svojim prirodnim ljepotama i dubini mora, navodi se u opisu plaže.

Jedna od najljepših hrvatskih plaža

No plaža Zrće nije samo privlačna zbog atraktivno uređenih klubova koji pružaju mogućnost zabave tijekom cijele noći. Jedna je to od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Smještena je na sjeveroistoku otoka Paga i okružena je borovom šumom. Osim planetarno poznatih klubova, na plaži se mogu koristiti i razni sportsko-rekreacijski i zabavni sadržaji.

– Ako tražite aktivan odmor ispunjen zabavom, plaža Zrće je odredište za vas. Osim zabava, plaža ima i atraktivnu ponudu svakodnevnih sportskih aktivnosti kao što su wakeboarding, parasailing, kavez i još mnogo toga. Zrće je plaža pogodna za kućne ljubimce. Također, spasioci će se pobrinuti za Vašu sigurnost i sigurnost Vaše djece. Jedan dio plaže Zrće rezerviran je za nudiste, a 2003. godine plaža je nagrađena Plavom zastavom, piše portal beachatlas.com.

Na popisu se, uz Playa d’en Bos i Zrće, našlo još osam plaža iz cijele Europe: grčke plaže Paradise i Paraga, ciparska Nissi, bugarska Sunny Beach – Central, Jaz iz Crne Gore, Playa de Magaluf i Playa de la Barceloneta – Barceloneta iz Španjolske, te portugalska Praia da Rocha.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.