ACI marina Rovinj nominirana za prestižnu nagradu The Best Superyacht Marina Award

Nakon što joj je prošle godine pripala prestižna titula marina No.1, ACI marina Rovinj nominirana je za nagradu najbolje marine – The Best Superyacht Marina Award 2020. Nagradom koja se dodjeljuje u sklopu globalnog programa nagrađivanja Superyacht Business Awards, odaje se priznanje izvrsnosti usluge u nautičkom turizmu. Kao suvremena marina jedinstvenog dizajna i najnovijih tehnoloških rješenja, ACI marina Rovinj pruža bogat sadržaj i kvalitetu usluge, čime je pozicionirana u sam vrh svjetskog nautičkog turizma. Nautička izvrsnost potvrđena je i kategorizacijom od 5 sidara, koja se dodjeljuje marinama najviše kategorije.

Kako bi odabrali najbolju marinu, čak više od 15 000 kapetana i članova posade ocjenjuju iskustvo boravka te uslugu koju marine pružaju svojim gostima i vlasnicima. Osim opreme, sadržaja, društvenih programa i usluge, neki od kriterija koji se uzimaju u obzir pri glasanju za The Best Superyacht Marina Award pod kategorijom BEST MARINA:ADRIATIC su lokacija marine, dostupnost, sigurnost, zaštita okoliša te value for money.  

Upravo ACI marina Rovinj sa svojim sadržajima i kvalitetom usluge postiže optimalan omjer pružene usluge za cijenu. Iz ove marine pruža se neponovljivi pogled na pitoresknu staru gradsku jezgru, a u neposrednoj blizini marine se nalazi jedna od najljepših mediteranskih park šuma Zlatni rt. Marina na raspolaganju za svoje goste ima prostranu teretanu, wellness te bazene u sklopu Grand hotela Park. Uz brojne specijalizirane usluge, također nudi uslugu pražnjenja crnih i sivih tankova, servisiranja plovila te je domaćin mnogih regata, među kojima i svjetski poznate ADRIS RC 44 regate. Također, ACI posjeduje ISO 9001 certifikat i nositelj je plave zastave za ACI marinu Rovinj, što je u skladu s odgovornim načinom poslovanja te zaštitom mora i okoliša.

ACI je u svojih 37 godina postojanja razvio kvalitetnu mrežu stručnog kadra u sve 22 marine. Osoblje se kontinuirano educira te je iznimno motivirano za što kvalitetniju komunikaciju sa gostima i pružanje vrhunskih usluga.

“ACI kao najveći sustav marina i nositelj nautičkog turizma usmjerava stalne napore i ulaganja u promociju nautičkog turizma i pozicioniranje Hrvatske na nautičkoj karti svijeta. Kontinuiranim podizanjem kvalitete samih marina, ali i unaprjeđenjem pratećih sadržaja doprinosimo kvaliteti nautičke, ali i hrvatske turističke ponude, zbog čega nas iznimno veseli ova nominacija”, izjavio je predsjednik Uprave ACI-a Kristijan Pavić.

U Hrvatskoj se već sada nalazi 40 posto svjetske charter flote, a ACI dodatnim pogodnostima nastavlja s promocijom Hrvatske kao nautičke destinacije. Neizostavan dio poslovanja čine i ulaganja, a upravo je ACI marina Rovinj najveća investicija u povijesti ACI-ja te jedna od najvećih u nautičkom turizmu u Hrvatskoj, u koju je uloženo više od 150 milijuna kuna. Imajući u vidu sve navedeno, nimalo ne čudi što ova marina po svojim nautičkim standardima i vizualnom identitetu postaje broj 1 na hrvatskim nautičkim rutama.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.