Adria Tour: Teniske zvijezde u Zadru 20. i 21. lipnja

Na inicijativu Novaka Đokovića, Športski centar Višnjik u Zadru ugostit će poznata teniska imena u sklopu turnira “Adria Tour”. Uz Đokovića, prema najavama na turniru će nastupiti i Austrijanac Dominic Thiem s kojim je Đoković odigrao finale Australian Opena, zatim tu su domaći Borna Čorić i Marin Ćilić, te bugarski tenisač Grigor Dimitrov.

Najbolji je to početak ljetne turističke sezone u Zadru, jer očekuje se kako će događaj privući veliki broj ljubitelja tenisa. Turnir “Adria Tour” započet će u Beogradu 13. i 14. lipnja, slijedi Zadar, nakon kojeg seli u Crnu Goru i Banja Luku, a završava u Sarajevu 5. srpnja, gdje će Đoković odigrati egzibicijski meč s Damirom Džumhurom.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Radi se o humanitarnom natjecanju, s kojeg će, među ostalim, prihod biti usmjeren programima za razvoj i obrazovanje djece, a u sportskom smislu bit će odlična prilika za mečeve na najvišoj razini u vrijeme dok je stanka u službenim natjecanjima zbog korona virusa. Igrat će se po skupinama, pa će svaki tenisač imati dva meča u subotu, te jedan u nedjelju, kada će na rasporedu biti finale između dvojice najboljih.

Izvor: Turistička zajednica grada Zadra

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.