Advent u Ivaniću – Djed i Baka Mraz čekaju vas u Dječjem selu

U vrijeme priprema za nadolazeći blagdan brojnim adventskim događanjima diljem Hrvatske zasigurno se najviše raduju djeca. Tako je i u Zagrebačkoj županiji u kojoj se adventske svečanosti obilježavaju diljem Zelenog prstena.

Predblagdansko raspoloženje u Ivanić-Gradu svoj će vrhunac imati sutra kada su u sklopu manifestacije Advent u Ivaniću najavljena brojna događanja.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Među njima, najmlađe se najviše razveseliti Dječje selo na Trgu Vladimira Nazora u Ivanić Gradu. Događaj započinje u 17 sati dolaskom Djeda Mraza, bake Mraz i vilenjaka. Na trgu će biti postavljena Kućica Bake i Djeda Mraza, kućice iz dječjih priča Tri praščića, Ivica i Marica, Buča selo, iglui, snjegovići i sobovi. Dječje selo biti će mjesto na kojem će se do kraja godine održavati brojna događanja i sadržaji za djecu na otvorenom. Najavljene su radionice, igraonice, pričaonice, plesaonice, karaoke za najmlađe, te nastup najmlađih tamburaša iz Posavskih Brega.

advent u ivaniću

Advent u Ivaniću – zabava za cijelu obitelj

Advent u Ivaniću započinje već danas otvorenjem ugostiteljskih kućica i Svirkom Denis live acoustic. Sutra će se održati Božićni sajam na malom trgu uz tržnicu Maznica. Na istom mjestu će nastupiti Ulični svirači koji će dodatno doprinijeti blagdanskom raspoloženju svirajući božićne pjesme. Uz to, također na malom trgu upriličit će se i prikaz živih božićnih jaslica.

U poslijepodnevnim satima, uz otvorenje Dječjeg sela, na Trgu Vladimira Nazora održat će se Radionica pisanja pisma Djedu Božićnjaku i izrada božićnih ukrasa. Tu su i neizostavni koncerti: mini koncert “Božićna čarolija” i svirka Caffe banda. U isto vrijeme u Posavskim Bregima koncert će održati Kulturno umjetničko društvo “Ogranak seljačke sloge”. U 19,30 ispred crkve sv. Petra upalit će se i posljednja, četvrta adventska svijeća koja predstavlja ljubav i govori kako je vrijeme radosti, mira, ljubavi i veselja sve bliže.

Osim već navedenih glavnih događanja u sklopu programa Advent u Ivaniću sutra će se održati posljednja Radionica grafike za odrasle i djecu. Osim toga u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu najmlađi će moći uživati u animiranom filmu “Jahač zmaja”.

Naslovna fotografija: Zoran Ožetski, izvor: Turistička zajednica Ivanić-Grada

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.