Adventski kalendar Croatia Airlinesa nudi popuste i posebne nagrade u prosincu

spot_img

Adventski kalendar ove godine dolazi i od nacionalnog prijevoznika Croatia Airlinesa, koji do Badnjaka svakodnevno daruje korisnike svojih usluga posebnim nagradama.

U mjesecu darivanja dovoljno je posjetiti POVEZNICU na kojoj će se svakoga dana otvarati posebna jednodnevna adventska ponuda. Otvaranjem prozorčića kalendara svi ljubitelji putovanja mogu otkriti mnoga iznenađenja i darove, među kojima su popusti (do 50%) za kupnju zrakoplovnih karata na izabranim domaćim i međunarodnim letovima Croatia Airlinesa, upgrade iz ekonomskog u poslovni razred, Economy Comfort sjedala te mnogo drugih pogodnosti. Ponuda dana objavljivat će se svakoga dana u 9 sati ujutro.

Današnja ponuda dana bit će zanimljiva svima onima koji se odluče putovati avionom iz Osijeka u München. Naime, ako se avionsku kartu odlučite kupiti danas, ostvarit ćete popust od 50% na liniji Osijek – München, a popust je primjenjiv na sve putnike u jednoj rezervaciji.

Adventski kalendar putnicima iz Hrvatske i inozemstva pruža mogućnost povoljnijih putovanja i dodatnu kvalitetu usluge, dok je istodobno izvrsna prigoda da se u mjesecu darivanja izabere vrijedan poklon koji je moguće podijeliti s članovima obitelji, prijateljima ili jednostavno izabrati poklon za sebe o kojem se možda već duže vrijeme maštalo.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.