Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija u čast Banu Jelačiću

U Novim dvorima bana Josipa Jelačića u Zaprešiću započinje kulturno-glazbeni ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. koji je najavljen sloganom „Tri riječi, jedna čarolija!“ u čast lika i djela velikana hrvatske povijesti, bana Jelačića. Prvi ciklus se održava 25. i 26. lipnja kao veliki umjetnički i glazbeni događaj na otvorenom i to na jedinstvenoj lokaciji ispred dvorca bana Jelačića u prekrasnom perivoju Novih dvora u kojima je ban i živio.

Čast da prvi otvore ovaj kulturno-glazbeni ciklus u prekrasnom perivoju Novih dvora pripala je sjajnom Massimu Saviću i Vanni koji će svoje bezvremenske hitove izvesti 25. lipnja (Massimo) i 26. lipnja (Vanna) od 21 sat.

Iz Turističke zajednice grada Zaprešića kažu kako će se ovaj ciklus održavati dva puta godišnje, na početku i kraju ljeta, te će slaviti glazbu, kulturu i umjetnost u sjajnom ambijentu perivoja ispred dvorca na posjedu Novih dvora bana Jelačića.

– Pozivam sve da nam se pridruže u ovoj glazbenoj čaroliji koju pripremamo pod zvjezdanim nebom uz posebno osvjetljenje, sjajnu glazbu i još bolje umjetnike. Pripremili smo čarobne banske večeri u okrilju banove ostavštine, najavljuje Toni Ganjto, direktor Turističke zajednice grada Zaprešića koja je organizator ovog ciklusa te je ujedno pozvao sve posjetitelje na pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Cjelokupni program i događanje održat će se sukladno epidemiološkim preporukama za održavanje profesionalnih izvedbi, a potvrdu da je ciklus siguran organizatori su dobili u obliku certifikata “Sigurno okupljanje” koji dodjeljuje istoimena platforma. Time je potvrđeno da se koncerti održavaju sukladno važećim epidemiološkim preporukama. Obzirom da se razmak osigurava sjedenjem na udaljenosti od 1,5 metar za ovo događanje nije potreban test ili potvrda o cijepljenju.

Ulaznice za kulturno-glazbeni ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. odnosno nastupe Massima i Vanne dostupne su u sustavu Entrio.hr, a sve detalje posjetitelji mogu pronaći na službenim stranicama Turističke zajednice grada Zaprešića.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.