Izletište uz Baraćeve špilje dobilo badminton teren

Izletište Baraćeve špilje dobilo je jedan novi razlog dolaska, koji je namijenjen svim uzrastima. Naime, Javna ustanova Baraćeve špilje ove godine je svoje izletište u Novoj Kršlji obogatila badminton terenom u cilju promocije boravka u prirodi kroz sport i rekreaciju.

Povodom otvorenja novog terena odigran je i prvi turnir u badmintonu “Barać Open 20” na kojem su nastupili lokalni sportski klubovi i zaposlenici Javne ustanove Baraćeve špilje.

Članak se nastavlja ispod oglasa

“Želja nam je oživjeti izletište, privući mlade i one malo starije, željne aktivnosti i boravka u prirodi. Uz dječje igralište, teren za mini nogomet, sada je tu i kompletno uređeno badminton igralište. Gledali smo da zadovoljimo potrebe svih građana, sportaša, rekreativaca, školaraca i djece”, rekla je povodom otvorenja ravnateljica Javne ustanove Baraćeve špilje, Tihana Oštrina.

Teren je smješten na prilaznom dijelu izletišta, dijelom na osunčanoj livadi, a dijelom u šumovitoj hladovini. U potpunosti je popločen anti-traumatskim podlogama, sadrži prostor za opremu i gledalište, što zadovoljava sve međunarodne standarde za igru i natjecanja. Moguća je pojedinačna i igra u parovima, u ponudi se nalazi i kompletna potrebna oprema, reketi i loptice.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.