Besplatni joga treninzi u gradu Krku

Grad Krk i ove godine svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi besplatne trening joge dva puta tjedno, sve do 14. rujna.

Započnite jutro rekreacijom na otvorenom te ispunite duh i tijelo pozitivnom energijom, uz vodstvo licencirane joga instruktorice Svjetlane Vrkljan Radovčić, poznatije kao Svjetlana Surya (joga protokol).

Sezona prilagođenih joga vježbi u Krku, uz miris kadulje i zvuk gonga, započela je ove srijedu na otvorenom vježbalištu Dražica (Activity Center Krk), s time da se program, namijenjen svim stanovnicima i posjetiteljima grada koji žele osjetiti brojne dobrobiti koje joga pruža u potrazi za holističkim zdravljem i skladom, između 15. lipnja i 14. rujna, na istoj lokaciji, nastavlja dvaput tjedno, i to svakog utorka i četvrtka, od 8 do 9 sati.

Sudjelovanje u ovom rekreativnom programu je besplatno zahvaljujući sponzorstvu Turističke zajednice Grada Krka.

Besplatni joga treninzi u Krku

  • Mjesto održavanja: Activity Center Krk – vježbalište na otvorenom [Dražica]
  • Raspored: utorkom i četvrtkom, 8:00 – 9:00 sati
  • Joga instruktorica: Svjetlana Vrkljan Radovčić

Prilikom treninga obavezna je upotreba vlastite prostirke, a po dolasku, prije sudjelovanja, potrebno se prijaviti na recepciji otvorenog vježbališta Dražica.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.