Ulaznice za Nacionalni park Brijuni u pola cijene

Nacionalni park Brijuni odlučio je u mjesecu studenom svojim posjetiteljima ponuditi ulaznice u pola cijene. Naime, od 1. do 30. studenog na individualnu cijenu iz cjenika Javne ustanove Nacionalni park Brijuni primjenjuje se popust od 50%. Umjesto 160 kuna po osobi za odrasle i 80 kuna za djecu od 4 do 14 godina, cijene iznose 80, odnosno 40 kuna.

Izlet Veliki Brijun

U nedjelju, 1. studenog 2020. izlet “Veliki Brijun” s vodičem moći će se realizirati polaskom broda iz Fažane u 11.30 sati i povratkom u 16.00 sati. Izlet započinje u centralnoj brijunskoj luci, gdje posjetitelje dočekuju stručni turistički vodiči. Prvi dio izleta osmišljen je kao jednosatna vožnja turističkim vlakićem, uz obalu, do sjevera otoka gdje je smješten Safari park. Na putu, izletnici imaju prilike vidjeti golf terene, kaštel i stare gospodarske zgrade sagrađene u doba austrijske obitelji Kupelwieser.

Brijuni u pola cijene i uz aplikaciju Brijuni Pocket Guide

Tijekom studenog, u razdoblju od 2. do 30. studenog 2020. izlet “Veliki Brijun” moći će se realizirati svaki dan s polaskom broda iz Fažane u 9.00 i 11.30 sati, uz aplikaciju BRIJUNI POCKET GUIDE. Povratak broda s Brijuna je u 13.00 i 15.00 sati, a subotom i nedjeljom u 13.00 i 16.00 sati.

Posjetitelji u samostalnom razgledu Velikog Brijuna uz korištenje aplikacije BRIJUNI POCKET GUIDE mogu doživjeti vrijednosti otoka pješice, a tijekom vikenda i biciklom ili električnim autićem. Kuća za brodice i muzej bit će otvoreni subotom i nedjeljom 9.30 do 15.30, a Sport 9.00 do 16.00 sati.

Ulaznice za posjetu Javnoj ustanovi Nacionalni park Brijuni mogu se kupiti putem web shopa na www.np-brijuni.hr. Prilikom kupovine ulaznice unesite promo kod PROMO11. Ukoliko se ne rasprodaju putem web shopa, ulaznice su dostupne za kupnju i sat vremena prije polaska broda.

Naslovna fotografija: Nacionalni park Brijuni

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.