Budite dio najveselije blagdanske utrke – Zadar Christmas Runa

Ovoga petka, 23. prosinca, od 16:30 sati ulice Zadra preplavit će trkači u crvenim kapicama. Sportsko-humanitarna utrka Zadar Christmas Run 2022. popularna je manifestacija koja se organiziran u sklopu Adventa u Zadru. Utrka se održava od 2019. godine.

Zadar Christmas Run je utrka na 5 kilometara od Puntamike do Adventa – odnosno poznatog zadarskog Trga 5 bunara. Vremenski limit utrke je 45 minuta, a organizatori ove godine na ovoj zabavnoj i veseloj utrci očekuju više od 300 trkača.

Škola trčanja Zadar, Triatlon klub Zadar i Sport Zone u partnerstvu s Turističkom zajednicom grada Zadra i Turističkom zajednicom Zadarske županije ovom veselom blagdanskom utrkom žele motivirati što više trkača da prigrle zdrav način života, i pri tome pomognu drugima. U ovoj neobičnoj utrci u svi će sudionici dobiti crvene kapice, pa će cesta od Puntamike do Adventa u Zadru biti obojena u crvenu boju Božića. Ovo je sigurno najveselija utrka i zabava za cijelu obitelj koju možete naći!

Svi zainteresirani mogu se do 22. prosinca u ponoć prijaviti ovdje.

Startnina iznosi 130 kuna, a za djecu rođenu 2010. godine i mlađe startnina je 80 kuna. U cijenu startnine uračunati su startni broj, čip za mjerenje vremena, crvena božićna kapica, te okrjepa na staru i na cilju, kao i fotografije s utrke. Prvoplasirane u ženskoj i muškoj konkurenciji očekuju nagrade sponzora utrke.

Dakle, vidimo li se u petak u Zadru?

Foto: Zadar Christmas Run

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.