Crikvenica ove subote domaćin međunarodnog plesnog natjecanja Croatia Dance Open 2022.

Prvi puta u Hrvatskoj, u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica okupit će se oko 16 plesnih udruga i preko 500 svjetski priznatih plesača kako bi se natjecali na međunarodnom plesnom festivalu “Croatia Dance Open 2022 International”.

Natjecanje, koje se održava 23. travnja, privući će veliki broj priznatih plesača iz cijele Hrvatske i inozemstva. Cilj natjecanja je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova, promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini te poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih uz promoviranje zdravog života. Natjecanje promovira ples kao univerzalni jezik neovisno o plesnoj disciplini ili dobnoj kategoriji.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Croatia Dance International jedinstvena je prilika brojnim plesačima da jednom godišnje javno pokažu svoje sposobnosti i umijeća te zato ima veliki kulturni i sportski značaj za Hrvatsku.

Početak natjecanja je u 10, a završetak oko 18 sati. U stručnom žiriju nalazit će se osvajači brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja. Na natjecanje se mogu prijaviti plesači iz Hrvatske i inozemstva, a otvoreno je za sve plesne discipline i dobne kategorije. Natjecatelje očekuju novčane nagrade, brojni pehari, medalje i diploma. U sklopu natjecanja organizirat će se specijalni veliki plesni “Show Battle”.

Natjecanje je otvoreno za sve posjetitelje uz naplatu ulaznice, a cijena je 50 kuna. Vjerujemo da će brojni ljubitelji plesnih pokreta uživati ovu subotu u Crikvenici.

Izvor: Turistička zajednica grada Crikvenice

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.