Crikvenica ponovno domaćin međunarodnog plesnog natjecanja Croatia Dance Open

spot_img

Crikvenica će ponovno biti domaćin Međunarodnog plesnog natjecanja “Croatia Dance Open”. Natjecanje će se održati u subotu, 1. travnja, u Gradskoj sportskoj dvorani, s početkom u 10 sati. “Croatia Dance Open” prošle je godine doživjelo uspješnu premijeru, a Crikvenica je bila domaćin velikom broju plesača.

Natjecanje će i ove godine privući priznate plesače iz cijele Hrvatske i inozemstva. Cilj je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova, promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini te poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih uz promoviranje zdravog života. Natjecanje promovira ples kao univerzalni jezik neovisno o plesnoj disciplini ili dobnoj kategoriji.

Prvi dio dana namijenjen je za najmlađe, a drugi dio za starije natjecatelje, koji se mogu predstaviti u jednoj ili više disciplina. Ovo plesno nadmetanje pomno će pratiti stručni žiri sastavljen od osvajača brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja.

U sklopu natjecanja održat će se i atraktivan battle show. Na njega se mogu prijaviti svi zainteresirani plesači svih disciplina i dobnih kategorija i to grupno ili pojedinačno, neovisno o prijavljenim točkama.

Na “Croatia Dance Open” dobrodošle su plesne skupine i plesači iz cijele Hrvatske i inozemstva, kojima je ovo prava prilika da pokažu svoje sposobnosti i plesna umijeća. Također, otvoreno je za sve plesne discipline i sve dobne kategorije.

U ovome plesnom spektaklu možete uživati uz kupnju ulaznice po cijeni od 7 eura. Blagajna se otvara u 8:30 sati. Posjetite Crikvenicu i uživajte u ovom plesnom spektaklu!

Više informacija o ovoj plesnoj poslastici možete pronaći na POVEZNICI.

Izvor: Turistička zajednica grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.