Dan žena na sasvim drugačiji način

Dan žena slavi snažne žene, to smo davno naučile. Poželite li se ovog ožujka malo odmaknuti od predvidljivih karanfila i nabrzinu kupljenih bombonijera, osvijestite svoju žensku ‘snažnost’ nezaboravnom adrenalinskom safari vožnjom u društvu frendica. Jamčimo vam da ćete takav Dan žena dugo pamtiti!

Požeško-slavonski kraj poziva žene da se opuste u adrenalinskom okruženju, off-road vožnjom putevima planine Psunj kojima rijetko tko prolazi. Doživljaj avanture na svježem zraku, u prekrasnoj netaknutoj prirodi gdje se tu i tamo može ugledati poneka divlja životinja, kulminira piknikom na otvorenom. Kraj prvoga dana ove dvodnevne avanture rezerviran je za pravu slavonsku gozbu s muzikom uživo i noćenjem u Hotelu Pakrac.

Članak se nastavlja ispod oglasa


Nakon buđenja drugog dana prepustite se opuštanju i uživanju u termalnoj vodi Toplica Lipik. Bit će to spa-provod za žensku ekipu koji će se još dugo prepričavati.

Što sve još možete doživjeti, vidjeti i kušati u sklopu ovog potpuno drugačijeg dana žena provjerite ovdje.

Foto: Vistema off&on road travel experience

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.