Dani Okusa hrvatske tradicije – Srijem i Slavonija pozivaju Vas na gurmanski doživljaj

Čak trinaest dana pravog hedonizma i to po nikad povoljnijim cijenama čeka posjetitelje više od stotinu restorana diljem Lijepe Naše. Naime, od 15. do 28. studenog 2021. godine održavaju se Dani Okusa hrvatske tradicije, zajednička manifestacija nositelja standarda Okusi hrvatske tradicije, među kojima je i osam restorana iz Vukovarsko – srijemske županije.

U deset dana posjetitelji će moći kušati sve najbolje od tradicionalnih gastro-delicija Srijema i Slavonije u tri slijeda po promotivnim cijenama.

Acin salaš u Tordincima, hotel Admiral u Vinkovcima, bistro pizzerija Aquarius u Bošnjacima, hotel Villa Lenije u Vinkovcima, Stari podrum u Iloku, hotel Dunav u Iloku, Snašini kućari u Gradištu te izletište Gondola u Sotinu – mjesta su gdje caruju okusi tradicije.

Naslovna fotografija: Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.