Festival lošinjskih balkona 2023. – glazbenici će ponovno zasvirati na jedinstvenoj pozornici

Ne zaboravite podignuti pogled šećući malološinjskom i velološinjskom rivom. I ove godine održava se 13. po redu “Festival lošinjskih balkona”.

Festival lošinjskih balkona

Od 23. do 25. kolovoza 2023. lošinjski balkoni pozornica su brojnih lokalnih glazbenika. Tako će na ovom specifičnom dugogodišnjem festivalu koji se održava u organizaciji Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, nastupiti Duo2Go, Vidunik, Klapa Čikat, Duo DaVinci, Walter Fuego, Koma Atmosfera, Magic Guitars, Joso Butorac, Apsyrtides Band i MI3.

Zašto balkoni?

Lošinjski balkoni u prošlosti su bili centar događanja. Manifestacijom “Festival lošinjskih balkona” posjetitelji i mještani vraćaju se u prošlost i otkrivaju značenje balkona u mediteranskom načinu životu.

lošinj balkoni
lošinj balkoni

Stoga zastanite i podignite pogled jer u jutarnjim i večernjim satima s lošinjskih balkona putuju zabavne note 13. Festivala lošinjskih balkona!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.