Hedonizam bez granica: Pomakni svoje granice, kreni na istok Hrvatske

Vrijeme pandemije koronavirusa, kada je putovanje izvan granica Hrvatske gotovo nemoguća misija, prilika je za pomicanje vlastitih granica. Istražite istok Hrvatske jer već ovoga vikenda čeka vas pregršt adrenalinskih manifestacija. Ponuda Slavonije i Baranje u rujnu pa sve do početka listopada kada će se u Osijeku održati manifestacija HeadOnEast predstavljeni su u Baranjskoj kući u Karancu.

“Mi smo vjerojatno najbolji primjer kontinentalnog turizma”, izjavio je između ostaloga župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić. Kampanja “Hedonizam bez granica” traje tijekom rujna kada će se održati brojne manifestacije na istoku Hrvatske. Prve na redu su manifestacije Wine and bike i Ribarski dani, koji se održavaju ovog vikenda, a nakon programom bogatog rujna, od 2. do 4. listopada održat će se festival HeadOnEast u vrijeme kojeg će se redakcija Turističkih priča preseliti u Osijek .

Članak se nastavlja ispod oglasa

Hedonizam bez granica prati i online kampanja, pa je Turistička zajednica Osječko-baranjske županije tijekom rujna organizirala i nagradne natječaje tematski vezane uz nadolazeće događaje.

“Riječ je o zanimljivim pitanjima koji kod naših pratitelja bude maštu i odgovori koji nam pristižu uistinu su izvrsni. Najbolje će odabrati naš stručni sud, a nagrada je vikend u Slavoniji i Baranji”, rekla je Ivana Jurić, direktorica Turističke zajednice Osječko-baranjske županije.

Slavoniju i Baranju ovaj vikend došli su upoznati i istražiti samoprozvani najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer Dean Kotiga, te bloger Domagoj Jakopović Ribafish koji će svojim objavama dodatno promovirati istok Hrvatske.

“Bilo bi divno kada bi Dalmatinci i Primorci otkrili Slavoniju u Baranju, kao što Slavonci i Baranjci svake godine dođu na more, znači da na jesen i zimu dođu u kuće za odmor i da vide kako je prekrasno ovdje. Zalagat ću se za to i uvijek ću pisati dobre stvari, jer malo nas je i trebamo što više raditi zajedno i onda će biti sve super”, rekao Ribafish.

Osječko-baranjska županija bilježi 53% prošlogodišnjih noćenja, dok se broj gostiju u kolovozu popeo na 63% prošlogodišnjih. Vrijeme je da u rujnu turizam u Osječko-baranjskoj županiji “popravi” brojke jer bogata prirodna, kulturna, sportska, gastro i eno ponuda čeka najznatiželjnije i najhrabrije. Dođite i provjerite koliko možete pomaknuti svoje granice!

Hedonizam JE na Istoku. Točka.Zvijezda live javljanja uz našu domaćicu Ivanu je legenda Ribafish koji je u Baranji u akciji učenja spravljanja baranjskog fiša.Župana Anušića smo namjerno zatekli, ali snašao se i sve pohvale ovaj župan kuži da je turizam prilika i #respect 👏I tako kreće odlična kontinentalna turistička priča… idemo #kreninaIstokPrvi vikend listopada naši portali HrTurizam.hr i Turističke priče sele u slavonsku metropolu Osijek i veselimo se novom izdanju najbolje hrvatske turističke priče #HeadOnEast

Objavljuje Turističke priče u Petak, 11. rujna 2020.
- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.