Hedonizam je na istoku – nova kampanja na društvenim mrežama

Želite upoznati istok Hrvatske, a ne znate odakle biste krenuli? Možda će vam pomoći nova kampanja, koju je ovih dana na društvenim mrežama pokrenula Turistička zajednica Osječko-baranjske županije. Nakon što je prošle godine, u sklopu Dana hrvatskog turizma, predstavljena kampanja #HeadOnEast, Hedonizam je na istoku nastavak je priče u kojoj se kroz suradnju s turističkim djelatnicima poziva na obilazak istoka Hrvatske.

I dok je u protekla dva mjeseca vladala pandemija koronavirusa, zbog čega su turistički djelatnici, ugostitelji, ali i drugi gospodarstvenici očekivali rasplet situacije, u Turističkoj zajednici Osječko-baranjske županije nisu mirovali. Marljiva ekipa u vrijeme mirovanja zbog pandemije koronavirusa osmislila je svojevrsnu gerila kampanju pod radnim nazivom SLAVONIJA-20 u koju je uključila i u glavnu ulogu stavila ljude koji nude turističke doživljaje na istoku Hrvatske, ali ih ujedno i svaki dan žive.

Prigoda je to za poslušati recimo Tomicu Đukića, chefa Hotela Osijek i Hrvatske nogometne reprezentacije, svjetski poznatog gimnastičara, Roberta Seligmana ili djelatnika Parka prirode Kopački rit. Svi oni ispričat će kako provode svoje vrijeme do ponovne posjete gostiju.Još jedan od “ambasadora” destinacije, Vladimir Škrobo-Bajo, uz poziv gostima na Čvarak fest u Baranji, objašnjava zašto čvarak od crne slavonske svinje zapravo nije crn. Tu je i Tomislav Žajdlik iz Državne ergele Đakovo, koji pokazuje kakva je privilegija raditi posao koji uključuje maženje ždrijebeta lipicanca. U kampanju je uključen i naš turistički bloger Mario Jukić, koji otkriva ljepotu riječnih plaža uz Dunav i Dravu.

Fotograf Mario Romulić predstavio je poseban doživljaj u skladu s prirodom, koji je otkrio proizvodnjom domaće hrane u harmoniji koju nudi zeleni prostor.

Slavonskim ambasadorima turizma jedno je zajedničko u ovoj kampanji, a to je poziv na otkrivanje istinskog hedonizma koji nudi Slavonija i Baranja. Gosti se ovdje osjećaju dobrodošlo jer Slavonci i Baranjci daruju najvrijednije darove – iskren osmijeh i toplu dobrodošlicu. Domaćini ovdje postaju i ostaju prijatelji. Zauzvrat, gosti vrlo brzo počinju „divaniti“ o lokalnim okusima, mirisima i bojama, o šarmantno usporenom ritmu svakog pojedinačnog užitka, o začuđujućoj suigri tradicionalnog i modernog. Stoga put pod noge, smjer ka istoku Hrvatske u susret hedonizmu!

Želite li vidjeti sve video uratke koji su do sada predstavljeni javnosti, posjetite kanal Hedonizam je na istoku!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.