Hrvatska atraktivna destinacija za digitalne nomade

spot_img

Britanski dnevni listovi The Mirror i The Independent u svojim su člancima Hrvatsku predstavili kao poželjnu i atraktivnu destinaciju za digitalne nomade.

U The Independent-u se navodi kako je u Hrvatskoj od ove godine uvedena posebna dozvola za digitalne nomade, čime je Hrvatska postala jedna od rijetkih zemalja u svijetu u kojoj su stvoreni formalni uvjeti za život i rad digitalnih nomada. U nastavku članka novinarka piše o promotivnoj kampanji Hrvatske turističke zajednice “Croatia, your new office!”, pokrenutoj upravo s ciljem predstavljanja Hrvatske kao zanimljive destinacije s kvalitetnim uvjetima za život digitalnih nomada.

The Mirror u članku “Croatia’s new remote worker visa allows Brits to come and stay for up to a year” navodi odlične uvjete boravka u Hrvatskoj u statusu digitalnih nomada, ističući pritom i jedinstvene prirodne ljepote Hrvatske, poput otoka, nacionalnih parkova, zanimljivih gradova i prekrasnih plaža.

Dodajmo kako su The Mirror i The Independent među najčitanijim medijskim publikacijama u Ujedinjenom Kraljevstvu koje ukupno prati više od 50 milijuna čitatelja.

Izvor: Hrvatska turistička zajednica
Naslovna fotografija: Pixabay

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.