Hrvatska privlači digitalne nomade, ističe francuski Geo

Francuski časopis GEO je na svojoj web stranici, koju mjesečno posjeti oko 1,4 milijuna posjetitelja, objavio članak o digitalnim nomadima u Hrvatskoj.

U članku pod nazivom “La Croatie tente d’attirer les télétravailleurs en simplifiant ses visas”, odnosno Hrvatska privlači digitalne nomade pojednostavljujući vize, navodi se kako se Hrvatska odlučila prilagoditi aktualnoj situaciji i okrenuti se digitalnim nomadima iz cijeloga svijeta. Autorica članka Chloé Gurdjian detaljnije objašnjava kako Hrvatska pojednostavljuje procedure potrebne za dozvole te tako postoje još pristupačnija ne samo stanovnicima EU, nego i svima ostalima.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Uz odličnu klimu tijekom cijele godine, prekrasne pejzaže i brojne prednosti uslijed kojih se svrstava u najbolje europske destinacije za 2021. godinu, Hrvatska je jednostavno idealna destinacija za digitalne nomade, zaključuje novinarka i posebno ističe Nacionalni park Plitvička jezera kao jedan od najljepših nacionalnih parkova u Europi, te Dubrovnik poznat po svojim kamenim zidovima koji okružuju stari grad i kao mjesto koje je poslužilo za kulisu u seriji Game of Thrones.

Izvor: Hrvatska turistička zajednica
Fotografije Screenshot GEO

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.