Hrvatska u američkom putopisnom serijalu “Catch Flights Not COVID”

“Catch Flights Not COVID” putopisni je serijal američke produkcijske ekipe Dreams Manifest Productions. Radi se o svojevrsnom turističkom vodiču koji prikazuje neka od najljepših mjesta trenutno otvorena za američke turiste.

Prva sezona serijala uključivala je posjet Hrvatskoj za koju je već objavljen video nastao tijekom boravka u našoj zemlji. Među destinacijama koje će se još snimati su Malta, Crna Gora, Havaji, Francuska Polinezija i Kostarika. Svaka epizoda prikazuje trenutnu turističku klimu i sve pripreme potrebne za dolazak u svaku pojedinu destinaciju. Prikazujući napore koji se ulažu kako bi se osigurala sigurnost i dobrobit svakog turista, ovaj serijal želi obnoviti povjerenje između lokalnih turističkih poduzeća i turista.

Kreatorica koncepta Jasmine Walton napomenula je kako Dreams Manifest Productions ovim projektom pokušava ispričati priče o svakodnevnim ljudima koji putuju svijetom u 2020. godini. 25% ukupnog prihoda prikupljenog putem individualnog dosega, prodaje robe i marketinga donirat će izravno lokalnim poduzećima koja su sudjelovala u snimanju, a čije je poslovanje direktno pogođeno globalnom pandemijom.

Izvor: Hrvatska turistička zajednica
Naslovna fotografija: Screenshot iz serijala Catch Flights Not COVID

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.