I ove godine očekuje nas zanimljiv Srpanj u Gospiću

Manifestacija Srpanj u Gospiću već je započeo u srijedu 30. lipnja koncertom Teške industrije, a nastavio se danas tradicionalnim planinarskim pohodom na Visočicu. No ono što valja istaknuti iz bogatog programa Srpnja u Gospiću je GROCKS 2021. Ove godine manifestacija donosi zvučna imena glazbene rock scene, poput grupa Let 3, Psihomodopop, Jurica Pađen & Aerodrom, Lily Gee, GS Big Band i DC5.

Tako će večeras u 21 sat nastupiti Let 3 i Psihomodo pop, koji će svojim koncertima zagrijati atmosferu već na samom startu manifestacije.

Srpanj u Gospiću obilježit će kulturna, zabavna i sportska događanja

Članak se nastavlja ispod oglasa

Manifestaciju u Gospiću teško je zamisliti bez Nikole Tesle. Veliki izumitelj rođen u Smiljanu, selu pokraj Gospića u kojem je pohađao Gimnaziju. U sklopu obilježavanja 165. obljetnice njegovog rođenja zanimljiv program donosi i ovogodišnji Tesla Power of Lights. Uz ostale sadržaje, kao što su laser show ili interaktivne igre svjetla, po prvi puta održat će se i House Party, a publiku će zabavljati DJ Felver i DJ Ian Pooley.

Već četvrtu godinu zaredom održava se i manifestacija Glumci u Gospiću koja donosi dvije kazališne predstave. Tako će se 15. srpnja upriličiti “Vla Vla Vlajland Cabare”, a dan kasnije “Ne daj se Njofra”, koju će svojim dolaskom uveličati brojna poznata imena kazališne scene u Hrvatskoj.

Ljubitelje tradicije i folklora ove godine na Trgu Stjepana Radića očekuje posebno bogat program. Povod je obilježavanje 25 godina rada i postojanja Folklornog ansambla “Dr. Ante Starčević” Gospić. Svečanost će se održati 24. srpnja, a njoj će dan ranije prethoditi Večer tamburice.

U programu Srpnja u Gospiću još su se našle i izložbe, radionice, zatim ljetno kino, koncert klasične glazbe, biciklijada i veliki broj sportskih događanja: noćne utrke u sklopu Lika Night Run, teniski i malonogometni turnir… Na centralnom događaju, odnosno proslavi Dana Grada Gospića 22. srpnja, publiku će zabavljati Nina Badrić i Kumovi.

Raspored svih ovih ali i ostalih brojnih događanja pogledajte u brošuri Srpanj u Gospiću 2021. Napomenimo kako će se cijeli program odvijati u skladu s epidemiološkim mjerama koje budu trenutno na snazi. Stoga organizatori pozivaju posjetitelje na pridržavanje istih.

Izvor: gospic.hr

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.