Iskoristite “Mjesec hrvatskog turizma” i posjetite Park prirode Lonjsko polje

“Mjesec hrvatskog turizma” prigoda je za uživanje u prirodnim ljepotama i turističkim sadržajima diljem Hrvatske i to po nižim cijenama. Akcija, koja je započela 1. listopada, traje do kraja mjeseca, a u nju su se uključili hoteli, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije… Trenutno je u ponudi više od 200 sadržaja, pa smo sigurni kako svatko može pronaći nešto za sebe.

I ove godine u “Mjesec hrvatskog turizma” uključio se Park prirode Lonjsko polje koji je pripremio niže cijene Vikend programa za sve posjetitelje koji će Park posjetiti od 17. do 23. listopada.

Vikend program idealan je za sve koji žele uživati u prirodi. Redovna cijena ulaznice za vikend program je 50 kuna po osobi. Za djecu od 3 do 6 godina ulaznica iznosi 5, a za djecu od 7 do 10 godina iznosi 15 kuna. Za Mjesec hrvatskog turizma cijena vikend programa je niža za 40%. Tako je za odrasle cijena ulaznice 30 kuna za odrasle, za djecu od 7 do 10 godina je 9 kuna, a za djecu od 3 do 6 godina ulaznica iznosi 3 kune.

Mjesec hrvatskog turizma u sva četiri centra PP Lonjsko polje

U cijenu Vikend programa su uključeni brojni sadržaji. Tako u Posjetiteljskom centru Krapje možete prošetati pješačkom stazom, razgledati selo Krapje i ornitološki rezervat Krapje đol te zaploviti čamcima na solarni pogon. U Posjetiteljskom centru Repušnica čeka vas šetnja pješačkim stazama Repušničkog polja, izletište Vrbačinec i samostalni obilazak promatračnice “Ptica kosac”. U Posjetiteljskom centru Čigoč samostalno obiđite promatračnicu “Roda”, razgledajte selo Čigoč ili prošećite u retenciji Lonjskog polja (Mužilovčica). I na kraju u Posjetiteljskom centru Osekovo možete se uputiti u samostalni obilazak promatračnice “Tradicionalni ribolov”.

Prvi polazak čamaca na solarni pogon po Strugu najavljen je za 9:30 sati. Zbog ograničenog kapaciteta i velikog interesa iz Parka prirode Lonjsko polje sve zainteresirane pozivaju da svoju vožnju čamcem obavezno najave. Vikendom su u Parku prirode Lonjsko polje dostupni i dodatni sadržaji poput najma bicikala i kanua koji se dodatno naplaćuju.

Izvor fotografija: Park prirode Lonjsko polje

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.