Iskoristite niže cijene ulaznica i posjetite Plitvička jezera u travnju

Prekriven snijegom i ledom ili u vrijeme kada se budi priroda, Nacionalni park Plitvička jezera svoje posjetitelje uvijek ostavi bez riječi. Prirodne ljepote našeg najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka dobro su poznate i izvan naših granica, a u vrijem turističke sezone Plitvička jezera omiljeno su odredište onih koji nacionalni park posjećuju na putu prema morskim destinacijama.

U proljeće kada stranci tek počinju razmišljati i planirati godišnje odmore, vrijeme je kada Plitvička jezera posjećuju prvenstveno domaći gosti. Kada tome dodamo i posebne ponude, pakete i snižene cijene ulaznica, Jezera postaju idealno mjesto za “punjenje baterija”.

Od prvog travnja Nacionalni park Plitvička jezera svojim posjetiteljima nudi osjetno niže cijene ulaznica. Tome treba dodati kako se od istog datuma otvaraju i Gornja jezera, pa ćete tako moći uživati u čaroliji cijelog jezerskog sustava Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Do kraja travnja cijene ulaznica za odrasle iznosit će 80, umjesto 180 kuna, za studente 50 umjesto 110 kuna, a za djecu od 7 do 18 godina 35 kuna, umjesto 50. Uz jednodnevne, snižene su i cijene dvodnevnih ulaznica, te će za odrasle iznositi 120, za studente 70, a za djecu 60 kuna.

Dok ste na Plitvičkim jezerima možete uživati u vožnji preko najvećeg jezera nacionalnog parka – jezera Kozjak. Unajmite drveni čamac i opustite se veslajući i promatrajući predivnu prirodu koja se budi. Cijena najma iznosi 70 kuna na sat.

Želite li se na Plitvičkim jezerima zadržati duže od jednog dana, Park je pripremio pakete od dva ili tri noćenja s uslugom polupansiona u Hotelu Jezero, ulaznicu u Park te sat najma čamca na vesla za istraživanje jezera Kozjak. Proljetni aranžmani u ponudi su do kraja lipnja, a aranžmani za Uskrs, o kojima smo već pisali, vrijede od 2. do 5. travnja.

Uz sve gore navedeno recimo kako su za posjetitelje otvorene terase restorana, bistroa, bifea i kafića na Plitvičkim jezerima. Što možete vidjeti u okolici Nacionalnog parka možete provjeriti koristeći web aplikaciju #PlitviceInLikaDestination.

Naslovna fotografija: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.