Jazz u Vinogradu na Mađerkinom brijegu – događaj koji se ne propušta

Jazz u vinogradu trodnevni je međunarodni jazz festival pod ravnanjem umjetničkog direktora i našeg proslavljenog jazz gitarista – Ratka Zjače. Lokacija festivala je čarobni Mađerkin breg, okružen kaskadnim vinogradima obitelji Štampar, gotovo najviša točka Međimurja s pogledom na 4 države u neposrednoj blizini – Austriju, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku.

https://www.facebook.com/jazzuvinogradu/videos/146396220922245

Čak tri dana iskustva glazbe, prirode, hrane i vina upotpunjuju nagrađivana vina obitelji Štampar te chef Marko Palfi i njegova nova međimurska kuhinja. Rezervirajte zadnji vikend kolovoza za jedinstvenih tri dana doživljaja za sva osjetila!

Na festivalu ćete imati priliku slušati odličnu glazbu koju će predstaviti neki od najpoznatijih hrvatskih DJ-a, ponuda jela od poznatog međimurskog chefa Marka Palfija, vrhunskih vina obitelji Štampar i još nekih iznenađenja a sve to na vrlo posebnoj lokaciji, na 341 m n/m visine okruženi kaskadnim vinogradima i pogledom na 4 države.
Glavna zvijezda festivala je genijalni  jazz harmonikaš  Simone Zanchini, svjetski ambasador harmonike i član čuvene Milano Scala orchestra. Ekskluzivitet događaju daje i limitiran broj posjetitelja na 500 gostiju koji će slaviti život u njegovom najboljem izdanju. Dakle požurite po svoje karte ako želite iskusiti jedinstven doživljaja jazza u vinogradu.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.