Jesen uz promotivne cijene u Parku prirode Kopački rit

Niže temperature, ali još uvijek lijepo vrijeme prigoda su da iskoristite niže cijene i doživite jesen u Kopačkom ritu. Naime, od kraja listopada Park prirode Kopački rit krenuo je s promocijom za izlet brodom, a akcija će potrajati dok uvjeti to budu dozvoljavali. Nova jedinstvena cijena za sve kategorije posjetitelja iznosi samo 50 kuna, umjesto dosadašnjih 80. Cijena obuhvaća ulaznicu u Park, stručno vođenje na brodu, prezentaciju o Kopačkom ritu, posjet izložbi o flori i fauni Parka, šetnju šetnicom “Bijelog lopoča” i vožnju brodom u trajanju od oko jedan sat.

Izvrsna je to prigoda za uživanje u ljepotama i šarenilu koje donosi jesen u Parku prirode Kopački rit. Dom oko 300 vrsta ptica i oko 2000 bioloških vrsta, Kopački rit je među najvećim močvarnim područjima Europe. Tijekom godine značajno mijenja svoj izgled, ovisno o intenzitetu plavljenja, pretežno iz Dunava, te mnogo manje iz Drave. Najveće je rastilište i mrijestilište slatkovodne ribe u Podunavlju i najvažniji ornitološki rezervat u Hrvatskoj.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Zato, ako se sada odlučite posjetiti Kopački rit sigurno nećete požaliti. Opuštanje u prirodi uz plovidbu i stručno vođenje na brodovima Vidra i Labud, pjev ptica i boje jeseni, sve to nudi vam Kopački rit.

Park trenutno radi po zimskom vremenu od 8 do 16 h. Brodovi i dalje plove u 9, 11, 13 i 15 sati, a na svim lokacijama posjete vodi se računa o potrebnom razmaku i sigurnosti posjetitelja. Ne zaboravite ponijeti maske koje su obavezne u zatvorenim prostorima i na brodu.

Izvor i fotografije: Park prirode Kopački rit

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.