Tri dana do drugog Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala – požurite s prijavom na natjecateljske discipline i besplatne radionice!

– Još nas nekoliko dana dijeli od drugog Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala; prijava je sve više, a mjesta za neke od natjecateljskih disciplina i besplatnih radionica sve manje, stoga se požurite i što prije prijavite na sportske discipline u kojima želite sudjelovati, poručuju organizatori DŠOF-a iz Turističke zajednice Šibensko-kninske županije i agencije Break a leg.

Dalmatia šibenik outdoor festival

Na dvodnevnom festivalu vas očekuje bogat natjecateljski program. U subotu DŠOF započinje sa čak tri traila: 5, 12,5 i 24 kilometra. Na trailovima ne morate trčati, možete i hodati te uživati u prekrasnim prirodnim ljepotama skradinskoga kraja, što je idealno za boravak u prirodi cijele obitelji. Bez obzira na rezultat, svi natjecatelji će dobiti finišersku medalju, startni paket s DŠOF majicom, poklone sponzora te ručak, a pobjednici natjecateljskih disciplina će osvojiti i dodatne vrijedne nagrade sponzora!

Osim traila, u subotu je na rasporedu i natjecanje u sportskom penjanu u kanjonu Čikole, a osiguran je besplatan prijevoz iz Skradina i natrag. Osim natjecateljskih disciplina, na plaži Krečana će se odvijati i besplatne radionice za djecu i odrasle: Odgoj s glazbom, radionica joge, sportski poligoni za djecu, radionica penjanja u kanjonu Čikole, radionica SUP-a te tradicionalne igre za obitelj i prijatelje.

///Dalmatia Šibenik Outdoor Festival – bogat sportski program na Skradinu

Dalmatia šibenik outdoor festival
Izvor fotografije: Turistička zajednica Šibensko-kninske županije

U nedjelju su na rasporedu MTB 15 i 34 kilometra te omiljene vodene aktivnosti: natjecanje u SUP-u i kajakingu. Od radionica vas očekuju radionica joge i sportski poligoni za djecu, a za kraj će Karate klub OSI Krka Šibenik izvesti demonstraciju natjecateljske kate.

Dalmatia šibenik outdoor festival
Izvor fotografije: Turistička zajednica Šibensko-kninske županije

Za sve sudionike natjecanja osiguran je i besplatan ručak u subotu i nedjelju u 13:30 sati, na plaži Krečana. Također, svim natjecateljima je osiguran i besplatan parking. Za dobru atmosferu tijekom festivala i ovu godinu su zaduženi voditelji Sanja Raičković i Marko Slamić te DJ MengRen.

– Ovu godinu na DŠOF-u smo uveli i novu natjecateljsku disciplinu – MTB utrku 15 i 34 km. Ova kraća dionica bit će prilagođena svima, što znači da nema tehnički prezahtjevnih dijelova, dok je duža predviđena za bicikliste koji su u malo boljoj formi i koji uživaju vozeći po raznolikim terenima skradinskoga našega kraja, dodaju organizatori.

Dalmatia šibenik outdoor festival
Izvor fotografije: Turistička zajednica Šibensko-kninske županije

Dalmatia Šibenik Outdoor Festival ima i humanitaran karaker pa će dio uplaćenih kotizacija ići za Karate klub OSI Krka Šibenik, koji će u nedjelju, 8. listopada u 12 sati na plaži Krečana demonstrirati natjecateljske kate.

Prijave na DŠOF festival kao i sve bitne informacije vezane uz održavanje festivala možete vidjeti na web stranici Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, a možete ih pratiti i na društvenim mrežama Visit Dalmatia Šibenik – Facebooku i Instagramu.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.